Domeinnaam registratie

Eenvoudige domeinregistratie met technische ondersteuning

Om een domein te registreren en jouw website kenbaar te maken aan de wereld zijn meerdere handelingen nodig. Wanneer je technisch niet onderlegd bent, kunnen wij je helpen met instellen met de DNS-records. De juiste DNS-records zijn zeer belangrijk om er voor te zorgen dat jouw website en e-mailextensie geen spam gaat versturen. Maar er zijn nog meer valkuilen, bel ons als je meer wilt weten!

Domeinextensie Tarief per jaar Domeinextensie Tarief per jaar *
.nl 15,00 .eu 18,00
.com 18,00 .net 21,00
.org 21,00 .info 24,00
.biz 24,00 .name 28,20
.be 18,00 .de 18,00
.nu 48,00 .co.uk 21,00

* Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Persoonlijke ondersteuning

Kom je er zelf niet uit dan kun je ons bellen voor vragen omtrent jouw domein, voor ondersteuning bij het registratieproces van exotische TLD's of voor hulp bij het aanpassen van DNS Records.

Meer veiligheid met DNSSEC

DNSSEC beschermt de name-server en het transport van de DNS Records. Dat is voor aanbieders van internet-diensten een garantie dat verkeer van bezoekers inderdaad op de juiste plaats terecht komt.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

ICT infrastructuur voor BoerenNatuur
ICT infrastructuur voor BoerenNatuur

We zochten een hostingpartij die meer doet dan alleen de hardware beschikbaar stellen: we zochten een partij die met ons meedenkt en milieu en security hoog in het vaandel heeft staan. Dit hebben we bij CJ2 vanaf dag één ervaren.

Bert Wiekema, externe adviseur ICT bij BoerenNatuur

Lees hier meer..