Domeinnaam registratie

Eenvoudige domeinregistratie met technische ondersteuning

Om een domein te registreren en jouw website kenbaar te maken aan de wereld zijn meerdere handelingen nodig. Wanneer je technisch niet onderlegd bent, kunnen wij je helpen met instellen met de DNS-records. De juiste DNS-records zijn zeer belangrijk om er voor te zorgen dat jouw website en e-mailextensie geen spam gaat versturen. Maar er zijn nog meer valkuilen, bel ons als je meer wilt weten!

Domeinextensie Tarief per jaar Domeinextensie Tarief per jaar *
.nl 15,- .eu 21,-
.com 15,- .net 18,-
.org 18,- .info 24,-
.biz 18,- .name 36,-
.be 18,- .de 27,-
.nu 48,- .co.uk 21,-

* Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Persoonlijke ondersteuning

Kom je er zelf niet uit dan kun je ons bellen voor vragen omtrent jouw domein, voor ondersteuning bij het registratieproces van exotische TLD's of voor hulp bij het aanpassen van DNS Records.

Meer veiligheid met DNSSEC

DNSSEC beschermt de name-server en het transport van de DNS Records. Dat is voor aanbieders van internet-diensten een garantie dat verkeer van bezoekers inderdaad op de juiste plaats terecht komt.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

Administratiesysteem voor Internet Zwemscore Module

Een administratiesysteem voor zwemlessen, dat door driekwart van de zwemscholen wordt gebruikt? Dat vraagt om betrouwbare ondersteuning. Door het succes van hun Internet Zwemscore Module, zocht Plan Plan Internet een manier om hun infrastructuur verder te professionaliseren. Met de dedicated servers van CJ2 kozen ze voor een solide oplossing.

Lees hier meer..