• +31 50 571 4240
 • info@cj2.nl

Nieuws

 • Kennissessie Quantum Computing

  vrijdag, 26 oktober 2018

  Het tijdperk van quantum computing is begonnen! Tjerk Harkema van Tallyman, een wiskundefanaticus, nam ons tijdens een interessante kennissessie mee in de wereld van transistoren en qubits. We werden gewaarschuwd: “Zekerheden die je had worden nu weggenomen”. De aanwezigen en kijkers via Facebook kregen tijdens de lezing een ander beeld van de werkelijkheid.

 • Data Hotel Groningen werkt aan de toekomst

  maandag, 15 oktober 2018

  Al jaren behoort Data Hotel Groningen (DHG) tot de meest betrouwbare data centers in Nederland, met 24/7 fysieke beveiliging en eigen afgesloten klantruimtes. Om ook in de toekomst bij de top van de data centers te blijven horen en de uptime te garanderen is Data Hotel Groningen al enige tijd bezig met het doorvoeren van diverse upgrades en verbeteringen.

 • Kennissessie HPE Nimble Storage: geen disks

  maandag, 09 juli 2018

  Als je ergens enthousiast over bent, deel je dit graag met anderen. Voor CJ2 een goede reden om op 27 en 28 juni een kennissessie over HPE Nimble Storage te organiseren die door tientallen geïnteresseerden is bezocht. De aanwezigen leerden onder andere over de werking, de voordelen en de support van Nimble Storage, die je via CJ2 kunt toepassen!

 • CJ2 optimaliseert Hyper-V platform voor Windows

  woensdag, 28 maart 2018

  Klanten die gebruikmaken van onze Microsoft Windows server dienstverlening profiteren van flinke verbeteringen. Meer flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid: ontdek wat we hebben verbeterd.

 • Jouw data veilig, beschikbaar en oneindig schaalbaar met Ceph

  dinsdag, 27 maart 2018

  Maak je gebruik van een DirectAdmin, Plesk, Magento of Linux Server? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is ons nieuwe high-available en high-performance platform voor Linux en andere open source gebaseerde virtuele serverproducten operationeel!

 • Belsimpel kiest voor datacenter CJ2 en NLDC

  woensdag, 14 maart 2018

  Belsimpel zocht de samenwerking met het Groningse ISP/hostingbedrijf CJ2. CJ2 Hosting B.V. bewees met haar persoonlijke aandacht en maatwerk-mogelijkheden de juiste partij te zijn om Belsimpel te ondersteunen in haar groei.