Nieuws

 • COVID-19 maatregelen

  vrijdag, 13 maart 2020

  Naar aanleiding van de voorgestelde preventieve maatregelen door de overheid en het RIVM, nemen we de volgende aanvullende maatregelen. Voor ons als bedrijf is het ontzettend belangrijk dat we voor onze klanten, onder alle omstandigheden, de dienstverlening voort kunnen zetten.

 • Uitgelichte dienst: Unmanaged VPS hosting

  dinsdag, 01 oktober 2019

  Wel zelf jouw eigen server beheren maar geen zin om naar het datacenter te moeten rijden als er een harde schijf kapot gaat of geen zin in uren downtime omdat je de server-capaciteit wilt uitbreiden?

 • Uitgelichte dienst: Plesk servers

  maandag, 26 augustus 2019

  Met de webapplicatie Plesk beheer je vanuit één plek snel en eenvoudig al je klanten en servers in je eigen infrastructuur. Je past hier eenvoudig je serviceplannen aan en bouwt aan je eigen bedrijf. Stabiliteit, beveiliging en nieuwe technieken staan voorop! We bieden jou een omgeving (web-interface) waarin je je eigen website(s) naar wens kunt configureren en beheren. En het houdt niet op bij de website: ook domeinen, e-mailaccounts en databases kunnen hier worden aangemaakt en gehost.

 • Project Antratek: De transformatie van een webshop deel-3

  donderdag, 01 augustus 2019

  In de vorige update vertelden we dat in de voorbereiding voor het bouwen van de nieuwe website voor Antratek o.a. een aantal mock-ups zijn uitgewerkt door NewGen. Vincent, eigenaar van Antratek legt uit hoe ontzettend belangrijk deze voorbereidende fase is.

 • Unigarant verzekert zichzelf van een veilige en betrouwbare datacenter

  vrijdag, 26 juli 2019

  Dataopslag is hot. Er zijn talloze datacenters in Nederland, maar wat maakt dat een datacenter geschikt is voor jouw data? Veiligheid, milieu, een prettige partner om mee samen te werken... Zomaar kenmerken die meteen bovenkomen, maar zelfs minder voor de hand liggende scenarios, zoals waterrampen, zijn belangrijk.

 • Project Antratek: De transformatie van een webshop

  donderdag, 04 juli 2019

  Het opnieuw bouwen van de website is een mooie gelegenheid om kritisch naar de inhoud te kijken. Is de site nog logisch opgebouwd? Krijgt de klant wel te zien wat hij wil zien? Nuances die het verschil maken bij een succesvolle webshop.

 • Bereikbaarheid feestdagen

  maandag, 27 mei 2019

  Er komen weer feestdagen aan! Tijd voor een update over onze bereikbaarheid.

 • Kennissessie e-commerce

  woensdag, 22 mei 2019

  Hoe zorg je als webwinkel voor een ultieme gebruikerservaring? Is jouw website gemakkelijk, snel en duidelijk te gebruiken door jouw klanten? Tijdens deze boeiende kennissessie over e-commerce bespraken we deze en meer vragen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Het resultaat: een leerzame, interactieve en gezellige sessie!

 • Realiseer meer verkopen met je webwinkel

  donderdag, 11 april 2019

  Bezoek de gratis kennissessie op 15 of 16 mei.

 • CJ2 kiest voor groen rijden

  dinsdag, 19 maart 2019

  Deze maand voegt CJ2 een nieuwe auto toe aan het wagenpark: een Hyundai IONIQ Electric. Naast de Nissan Leaf Zero Edition, maakt CJ2 een bewuste keuze om elektrisch te gaan rijden en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

 • Kennissessie managementplatforms voor cloudoplossingen

  dinsdag, 12 maart 2019

  Ondernemers uit het MKB geven aan dat ze behoefte hebben aan 24/7 beheer op afstand; het aantal apparaten groeit en wifi moet gewoon altijd goed werken. Het is tegenwoordig dan ook niet meer weg te denken uit de digitale wereld: werken in de Cloud!

 • De CJ2 NOC pagina is live!

  donderdag, 21 februari 2019

 • Managementplatforms voor cloudoplossingen

  donderdag, 14 februari 2019

  Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de digitale wereld; werken in de cloud. Tijdens de kennissessie gaan we dieper in op de mogelijke oplossingen die resellers kunnen gebruiken om hun klanten optimaal te helpen.

 • CJ2 sponsort Footvolley Tournament 2019

  donderdag, 10 januari 2019

  Via Arnoud Postma kwamen we in contact met de organisatie van het jaarlijkse International Footvolley Tournament Groningen (IFTG). We hebben besloten dit mooie toernooi te sponsoren.

 • Kennissessie Quantum Computing

  vrijdag, 26 oktober 2018

  Het tijdperk van quantum computing is begonnen! Tjerk Harkema van Tallyman, een wiskundefanaticus, nam ons tijdens een interessante kennissessie mee in de wereld van transistoren en qubits. We werden gewaarschuwd: “Zekerheden die je had worden nu weggenomen”. De aanwezigen en kijkers via Facebook kregen tijdens de lezing een ander beeld van de werkelijkheid.

 • Data Hotel Groningen werkt aan de toekomst

  maandag, 15 oktober 2018

  Al jaren behoort Data Hotel Groningen (DHG) tot de meest betrouwbare data centers in Nederland, met 24/7 fysieke beveiliging en eigen afgesloten klantruimtes. Om ook in de toekomst bij de top van de data centers te blijven horen en de uptime te garanderen is Data Hotel Groningen al enige tijd bezig met het doorvoeren van diverse upgrades en verbeteringen.

 • Kennissessie HPE Nimble Storage: geen disks

  maandag, 09 juli 2018

  Als je ergens enthousiast over bent, deel je dit graag met anderen. Voor CJ2 een goede reden om op 27 en 28 juni een kennissessie over HPE Nimble Storage te organiseren die door tientallen geïnteresseerden is bezocht. De aanwezigen leerden onder andere over de werking, de voordelen en de support van Nimble Storage, die je via CJ2 kunt toepassen!

 • CJ2 optimaliseert Hyper-V platform voor Windows

  woensdag, 28 maart 2018

  Klanten die gebruikmaken van onze Microsoft Windows server dienstverlening profiteren van flinke verbeteringen. Meer flexibiliteit, schaalbaarheid en snelheid: ontdek wat we hebben verbeterd.

 • Jouw data veilig, beschikbaar en oneindig schaalbaar met Ceph

  dinsdag, 27 maart 2018

  Maak je gebruik van een DirectAdmin, Plesk, Magento of Linux Server? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu is ons nieuwe high-available en high-performance platform voor Linux en andere open source gebaseerde virtuele serverproducten operationeel!

 • Belsimpel kiest voor datacenter CJ2 en NLDC

  woensdag, 14 maart 2018

  Belsimpel zocht de samenwerking met het Groningse ISP/hostingbedrijf CJ2. CJ2 Hosting B.V. bewees met haar persoonlijke aandacht en maatwerk-mogelijkheden de juiste partij te zijn om Belsimpel te ondersteunen in haar groei.