Nieuws

 • CJ2 behaalt opnieuw certificering voor ISO27001 en NEN7510

  donderdag, 11 juni 2020

  In deze crisistijd, maakt de digitalisering bij veel organisaties enorme sprongen. Maar is de beveiliging van de gevoelige data en ICT-systemen net zo hard meegegroeid? Is jouw hosting omgeving wel voldoende beschermd tegen een eventuele DDoS, een ransomware aanval of een virus?

 • Nieuwe CJ2 NOC pagina

  maandag, 18 mei 2020

  We streven naar continue verbetering in onze bedrijfsvoering en de communicatie naar klanten. We willen jullie graag dan ook op de hoogte brengen van onze nieuwe NOC pagina. Er is nu de gelegenheid om een RSS feed toe te voegen en de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen via onze Telegram bot. Hoe? Dat leggen we je uit!

 • COVID-19 maatregelen

  vrijdag, 13 maart 2020

  Voor jou als klant is het ontzettend belangrijk dat wij, onder alle omstandigheden, de dienstverlening door kunnen zetten. Uiteraard staat daarbij jouw en onze gezondheid voorop. Vandaar dat wij, de door de overheid en de RIVM voorgestelde maatregelen, opvolgen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen.

 • Uitbreiding datacentercapaciteit CJ2 Datatoren

  dinsdag, 25 februari 2020

  CJ2, één van de grootste zakelijke hostingproviders in Noord-Nederland, heeft onlangs haar tweede datavloer in de telecom- & datatoren van Cellnex in Hoogersmilde in gebruik genomen. Hiermee komt zij tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare colocatie- en datacenterdiensten in de regio.

 • Project Antratek: De transformatie van een webshop deel 5

  donderdag, 28 november 2019

  De nieuwe server is geïnstalleerd en gemigreerd, hierbij is planning het allerbelangrijkste voor Antratek om zo min mogelijk bezoekers te hebben tijdens de downtime. Hoe minder klanten er last van hebben, hoe minder omzet het kost.

 • Project Antratek: De transformatie van een webshop deel 4

  donderdag, 17 oktober 2019

  Als je een nieuwe website gaat maken dan is een goede voorbereiding het halve werk. Dat vertelde Vincent ons de vorige keer. Met deze voorbereidingen zijn de technische partij van Antratek en CJ2 aan de slag gegaan.

 • Uitgelichte dienst: Unmanaged VPS hosting

  dinsdag, 01 oktober 2019

  Wel zelf jouw eigen server beheren maar geen zin om naar het datacenter te moeten rijden als er een harde schijf kapot gaat of geen zin in uren downtime omdat je de server-capaciteit wilt uitbreiden?

 • Uitgelichte dienst: Plesk servers

  maandag, 26 augustus 2019

  Met de webapplicatie Plesk beheer je vanuit één plek snel en eenvoudig al je klanten en servers in je eigen infrastructuur. Je past hier eenvoudig je serviceplannen aan en bouwt aan je eigen bedrijf. Stabiliteit, beveiliging en nieuwe technieken staan voorop! We bieden jou een omgeving (web-interface) waarin je je eigen website(s) naar wens kunt configureren en beheren. En het houdt niet op bij de website: ook domeinen, e-mailaccounts en databases kunnen hier worden aangemaakt en gehost.

 • Unigarant verzekert zichzelf van een veilige en betrouwbare datacenter

  vrijdag, 26 juli 2019

  Dataopslag is hot. Er zijn talloze datacenters in Nederland, maar wat maakt dat een datacenter geschikt is voor jouw data? Veiligheid, milieu, een prettige partner om mee samen te werken... Zomaar kenmerken die meteen bovenkomen, maar zelfs minder voor de hand liggende scenarios, zoals waterrampen, zijn belangrijk.

 • Bereikbaarheid feestdagen

  maandag, 27 mei 2019

  Er komen weer feestdagen aan! Tijd voor een update over onze bereikbaarheid.

 • CJ2 kiest voor groen rijden

  dinsdag, 19 maart 2019

  Deze maand voegt CJ2 een nieuwe auto toe aan het wagenpark: een Hyundai IONIQ Electric. Naast de Nissan Leaf Zero Edition, maakt CJ2 een bewuste keuze om elektrisch te gaan rijden en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.