Nieuws

 • Deze zomer een extra toffe actie bij CJ2!

  dinsdag, 13 juli 2021

  Kies voor een twinning oplossing en ontvang tijdelijk een gratis 1GB VLAN! Al mogelijk bij afname van twee kwart racks, op twee verschillende datacenterlocaties. De zomeractie loopt tot en met 31 augustus, dus neem snel contact op met onze salesmanagers!

 • CJ2 krijgt versterking

  vrijdag, 05 maart 2021

  CJ2 heeft veel ambities om de dienstverlening nog beter te maken. Daarom hebben we 4 stagiaires aangenomen: Bram, Jetske, Bernd en Ruben! Ze volgen verschillende opleidingen, waardoor we op alle fronten en een nieuwe speler hebben. We zijn erg benieuwd hoe deze 4 toppers zich gaan ontwikkelen. Wat ze allemaal gaan doen? Ze vertellen je het zelf!

 • Nieuwe dienst: VEEAM Cloud Connect

  donderdag, 26 november 2020

  Bij CJ2 is het nu mogelijk om jouw VEEAM omgeving te koppelen aan een off-site back-up oplossing, via VEEAM Cloud Connect. Laat onze VEEAM engineers jou ondersteunen en adviseren in een vernieuwend proces.

 • CJ2 behaalt opnieuw certificering voor ISO27001 en NEN7510

  donderdag, 11 juni 2020

  In deze crisistijd, maakt de digitalisering bij veel organisaties enorme sprongen. Maar is de beveiliging van de gevoelige data en ICT-systemen net zo hard meegegroeid? Is jouw hosting omgeving wel voldoende beschermd tegen een eventuele DDoS, een ransomware aanval of een virus?

 • Nieuwe CJ2 NOC pagina

  maandag, 18 mei 2020

  We streven naar continue verbetering in onze bedrijfsvoering en de communicatie naar klanten. We willen jullie graag dan ook op de hoogte brengen van onze nieuwe NOC pagina. Er is nu de gelegenheid om een RSS feed toe te voegen en de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen via onze Telegram bot. Hoe? Dat leggen we je uit!

 • COVID-19 maatregelen

  vrijdag, 13 maart 2020

  Voor jou als klant is het ontzettend belangrijk dat wij, onder alle omstandigheden, de dienstverlening door kunnen zetten. Uiteraard staat daarbij jouw en onze gezondheid voorop. Vandaar dat wij, de door de overheid en de RIVM voorgestelde maatregelen, opvolgen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen genomen.

 • Uitbreiding datacentercapaciteit CJ2 Datatoren

  dinsdag, 25 februari 2020

  CJ2, één van de grootste zakelijke hostingproviders in Noord-Nederland, heeft onlangs haar tweede datavloer in de telecom- & datatoren van Cellnex in Hoogersmilde in gebruik genomen. Hiermee komt zij tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare colocatie- en datacenterdiensten in de regio.

 • Project Antratek: De transformatie van een webshop deel 5

  donderdag, 28 november 2019

  De nieuwe server is geïnstalleerd en gemigreerd, hierbij is planning het allerbelangrijkste voor Antratek om zo min mogelijk bezoekers te hebben tijdens de downtime. Hoe minder klanten er last van hebben, hoe minder omzet het kost.

 • Unigarant verzekert zichzelf van een veilige en betrouwbare datacenter

  vrijdag, 26 juli 2019

  Dataopslag is hot. Er zijn talloze datacenters in Nederland, maar wat maakt dat een datacenter geschikt is voor jouw data? Veiligheid, milieu, een prettige partner om mee samen te werken... Zomaar kenmerken die meteen bovenkomen, maar zelfs minder voor de hand liggende scenarios, zoals waterrampen, zijn belangrijk.