Realtime communicatie met WeSeeDo en Ellie Telecom

Tijdens een netwerkbijeenkomst kwam Iebele Otten, eigenaar en directeur van WeSeeDo en Eilie Telecom, in gesprek met Jan Tammeling, één van de accountmanagers van CJ2. Daar begon het idee om WeSeeDo en Eilie Telecom van Amsterdam naar Groningen te verhuizen. Iebele dacht er al eerder aan om de overstap te maken, maar de infrastructuur tussen Amsterdam en Groningen was hier in het verleden nog niet klaar voor; hakkelende telefoongesprekken wilde hij natuurlijk voorkomen. Na een paar gesprekken met Jan was Iebele overtuigd en stapte over naar CJ2.

Kraakheldere communicatie

Eilie Telecom biedt realtime communicatie: door middel van VoIP kan kraakhelder via internet gebeld worden. Waar Eilie Telecom zich richt op realtime telefonie, gaat WeSeeDo een stapje verder met realtime video. WeSeeDo blaast non-verbale communicatie nieuw leven in op internet. Met WeSeeDo krijgen klanten een optimale customer experience, waardoor eenvoudig meer omzet wordt genereert en kosten flink worden gereduceerd. WeSeeDo is de meest eenvoudige en veilige online videocommunicatie tool waarbij je flink bespaart op reistijd- en kosten. Het levert je een enorme tijdswinst op en daardoor kan je efficiënter en succesvoller je werk doen. Met de agenda en digitale wachtkamer functies hou je de regie op je agenda en verandert er niets in je werkprocessen. Daarnaast slaat WeSeeDo geen data op en voldoet aan de EU privacywetgeving.

Onlangs werd WeSeeDo maar liefst tweemaal genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards 2018 met o.a. de case van de Meldkamer Noord-Nederland voor de categorie ‘Best Contact Center Project 2018’. De Meldkamer Noord-Nederland maakt gebruik van WeSeeDo om live beelden te krijgen bij 112-meldingen. Naast het telefoongesprek met 112 wordt indien noodzakelijk een live videoverbinding tot stand gebracht. De melder hoeft daarvoor niets te downloaden of te installeren. De Meldkamer Noord-Nederland bereikt met WeSeeDo een grotere efficiëntie verbetering en meer tijdwinst. De centralisten kunnen met de WeSeeDo live videoverbinding melders beter helpen en aanrijdende auto’s ter plekke adequater en gerichter ondersteunen. Op 15 november zijn de winnaars bekend gemaakt tijdens de Award-uitreiking.

De kracht van CJ2

CJ2 verzorgt de hosting voor WeSeeDo en Eilie Telecom. Er wordt geen schijfruimte gehuurd bij CJ2, maar een complete server omgeving, waar WeSeeDo en Eilie vervolgens hun eigen software op draait. Naast de complete servers voor beide bedrijven worden er voor Eilie ook losse VPS’en gehuurd bij CJ2. Beide bedrijven zijn op één locatie ondergebracht bij CJ2, maar wel met meerdere dedicated servers. De kracht van het gebruik van meerdere dedicated servers is dat wanneer de ene server uitvalt, de andere server ingezet kan worden. Zo voorkomt CJ2 problemen bij mogelijke storingen en kan het werk bij WeSeeDo en Eilie Telecom gewoon doorgaan.

Iebele is erg tevreden over CJ2. Hij vindt het belangrijk dat wanneer zich een probleem voordoet, het probleem dan goed wordt opgepakt. Dit is bij CJ2 zeer zeker zo volgens Iebele. Wanneer er een storing voorkomt, lost CJ2 het goed op. “CJ2 is klantgericht en betrouwbaar”.

CJ2 is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en dit biedt grote voordelen voor WeSeeDo en Eilie Telecom. Deze certificering geeft aan dat CJ2 de dat de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van vertrouwelijke bedrijfsinformatie waarborgt. “Een noodzakelijk certificaat voor de diensten van WeSeeDo en Eilie Telecom” aldus Iebele.

Iebele kijkt graag naar de toekomst; hij ziet deze dan ook rooskleurig in. Ontwikkelen, innoveren en vernieuwen zijn speerpunten voor WeSeeDo en Eilie Telecom. Iebele is van mening dat CJ2 snel schakelt wanneer WeSeeDo en Eilie Telecom groeien. Hij hoopt dan ook dat WeSeeDo en Eilie Telecom in de toekomst nog meer capaciteit af kunnen nemen bij CJ2.

Wil je meer weten over Eilie & WeSeeDo, of over de diensten die CJ2 heeft geleverd? Klik dan op de linkjes in de tekst, of bel rechtstreeks met CJ2: 050-571 4240.

De klik was er meteen: Jan is een prettig persoon, hij staat altijd voor je klaar.
Iebele Otten, directeur van WeSeeDo en Eilie Telecom

Geleverde diensten

Linux server

Bel of mail vrijblijvend

Bezoek-/Postadres CJ2
De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen