CJ2 plein op de Promotiedagen 2023

Gepubliceerd op dinsdag, 03 oktober 2023

Dit jaar heeft CJ2 op de Promotiedagen een eigen CJ2 plein. Het thema van de Promotiedagen 2023 is 'Het Nieuwe Noorden'. Door IT partners op één plein samen te brengen op het Digital Meeting Point, laten we de kracht van samenwerking zien! Kom je ook of wil je deelnemen? Lees meer!

Wanneer

Op 7 en 8 november aanstaande is het weer tijd om kennis te maken en te netwerken tijdens de Promotiedagen! Dit jaar hebben we samen met Promotiedagen een centrale plek gecreëerd voor alle IT-partijen. Gedurende twee volle dagen kun je hier expertise inwinnen bij IT-bedrijven op diverse terreinen, zoals automatisering, datacenterfaciliteiten, hosting en werkplekbeheer.

Waarom zou je deelnemen?

CJ2 wil graag de samenwerking tussen IT-partijen in het Noorden versterken. Daarom zijn we op zoek naar partners die samen met ons willen laten zien dat samenwerking loont en dat we de meest innovatieve IT-stad van Nederland willen worden. Niet alleen is er ruimte om bezoekers te informeren over je diensten, maar we willen ook de verbinding zoeken om samen na te denken over 'Het Nieuwe Noorden'. Wat wil de IT-sector bereiken in 2040? Hoe kunnen we bijdragen aan een duurzame IT-toekomst, of hoe kunnen we ons beschermen tegen cyberaanvallen? Meld je aan via de website van Promotiedagen en kies voor het Digital Meeting Point-plein om ook bij te dragen aan 'Het Nieuwe Noorden'.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een stand op het Digital Meeting Point is al mogelijk vanaf €1250 exclusief BTW. Hiermee krijg je een Promotiedagen-Pod waarmee je op een laagdrempelige manier je bedrijf kunt promoten. Als je groter wilt uitpakken, is een complete stand mogelijk vanaf €185 per vierkante meter.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Promotiedagen! En als je graag als bezoeker wilt deelnemen, kan dat natuurlijk ook. De deelname is gratis en je kunt je kaarten ophalen viadeze link. Kom langs voor een kopje koffie!