Dedicated Hosting voor 4Kids

Stel je voor, je bent als ouder op zoek naar een geschikte gastouder voor je kind. De website die je bezoekt spreekt je aan, echter iedere keer als je ergens klikt duurt het erg lang voordat de pagina laadt. Of je bent zelf gastouder en wilt je gewerkte uren opvoeren in het daarvoor bestemde online portaal, maar iedere keer loopt het programma vast. Irritant? Ja! 4Kids zorgt ervoor dat hen dit niet overkomt.

Zesduizend gebruikers per maand

Gastouderbureau 4Kids is een landelijk opererend gastouderbureau, dat bemiddelt tussen vraagouders en gastouders. Via de website komen gastouders en ouders eenvoudig met elkaar in contact. Zodra de opvang is gestart kan op een persoonlijke pagina (Mijn 4Kids) de volledige administratie worden bijgehouden. Maandelijks maken meer dan 6.000 (gast-)ouders gebruik van het platform van gastouderbureau 4kids. Daarnaast werken dagelijks nog eens 60 medewerkers in het systeem. Het is daarom belangrijk dat de server te allen tijde stabiel en bereikbaar is.

Een tweede dedicated server

Al jarenlang maakt 4Kids gebruik van een dedicated server bij CJ2 om de gewenste stabiliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Door de groei van het bedrijf is 4Kids steeds meer applicaties gaan gebruiken en draaien er verschillende versies van de software naast elkaar. Inmiddels is duidelijk dat één server niet meer toereikend is. Kortgeleden is er daarom een tweede dedicated server in gebruik genomen. Op deze server staan een aantal VPS’en. De komende tijd vindt er een gedeeltelijk migratie plaats van de e-mail en een aantal websites.

Door toevoeging van de tweede server is nu nog meer gegarandeerd dat de website altijd goed werkt. Indien er onverhoopt iets toch niet goed gaat of er is een vraag, dan zijn er altijd korte lijnen met CJ2. “De contacten zijn heel persoonlijk en indien nodig word er altijd snel teruggebeld.” vertelt Stephan Bouwhuis, developer bij 4Kids.

Als ontwikkelaar is het altijd prettig om te kunnen sparren met de mensen die de server beheren. De contacten zijn heel persoonlijk en indien nodig word er altijd snel teruggebeld.
Stephan Bouwhuis, developer bij 4Kids

Bel of mail vrijblijvend

Bezoek-/Postadres CJ2
De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen