Interconnect

Betrouwbare verbindingen op elke datacenterlocatie

Bij Interconnect bundelen we diverse lagen (fysiek en digitaal) van ons netwerk om optimale connectiviteit en uptime te waarborgen. Het volledig redundante netwerk is onafhankelijk van andere ISP-aanbieders, waardoor je elke locatie kunt verbinden met welk datacenter dan ook – een unieke mogelijkheid bij CJ2!

Hoe het werkt

Interconnect-technologie zorgt ervoor dat de verbinding altijd het kortste beschikbare pad neemt. Bij een onderbreking in het tussenliggende netwerk wordt automatisch een alternatief pad gekozen. Dit maakt het ideaal voor verbindingen naar offsite back-up locaties of andere datacenteraanbieders. Bij elke soort verbinding kun je bepalen wat je erover laat lopen, zoals telefonie, internet, IPTV of private peering tussen eigen ICT-apparatuur. Onze Interconnect-dienst is gebaseerd op VLAN, MPLS of WAVE.

Twinning of Triple oplossing

Interconnect is een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die profiteren van een twinning of triple netwerkoplossing. Dit betekent dat jouw locatie constant is verbonden met een ander datacenter, waar bijvoorbeeld een back-upserver staat. Zo minimaliseer je het risico dat jouw gegevens onbereikbaar of onbruikbaar worden tijdens een netwerkstoring. Dankzij Interconnect heb je altijd een fail-over verbinding, waardoor jouw organisatie binnen enkele ogenblikken weer online is.

Interconnect is een maatwerkdienst. Voor meer informatie of een passend advies, bel ons op 050-5714240! Wil je meer weten over hoe ons netwerk in elkaar steekt? Bekijk dan ons netwerk.

VLAN (802.1Q) transparant

Door gebruik te maken van VLAN tagging kun je verkeer scheiden en zo meerdere logische verbindingen creëren.

Multi Protocol Label Switching

MPLS zorgt ervoor dat jouw verbinding nooit onderbroken wordt, door altijd het kortste pad te kiezen.

WAVE

Maak gebruik van onze Dark Fiber verbinding, waarbij je een 'stukje verlichting' krijgt tegen een scherpe prijs.

Maatwerk

We zorgen graag voor een mooie technische maatwerkoplossing, om jouw bedrijf altijd online te houden.

Klantervaringen

GRID NV kiest voor een twin datacenter oplossing
GRID NV kiest voor een twin datacenter oplossing

De samenwerking met CJ2 verliep heel soepel en je kunt merken dat er veel ruimte is voor flexibiliteit. We hadden al in een vroeg stadium een contract getekend, maar het duurde allemaal veel langer dan gepland. CJ2 is hierin heel coulant geweest en daar zijn we blij mee.

Arthur Fischer, directeur bij GRID NV

Lees hier meer..