Interconnect

Op elke datacenterlocatie een betrouwbare verbinding

Bij interconnect bundelen we verschillende lagen (fysiek en digitaal) van ons netwerk, om je een optimale connectiviteit en uptime te garanderen. Het netwerk is volledig redundant en onafhankelijk van andere ISP-aanbieders. Verbind jouw locatie met welke datacenter dan ook, bij CJ2 is het mogelijk!

Hoe werkt het?

De interconnect technologie maakt dat de verbinding altijd het kortste beschikbare pad neemt. Bij een onderbreking in het tussenliggende netwerk wordt automatisch een alternatief pad gekozen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor verbindingen naar offsite back-up locaties of andere datacenteraanbieders. Je kunt bij elke soort verbinding kiezen wat je erover laat lopen, bijvoorbeeld: telefonie, internet, IPTV of private peering tussen eigen ICT-apparatuur. Onze interconnect dienst is op basis van VLAN, MPLS of WAVE.

Twinning of Triple oplossing

Interconnect is een goede oplossing voor bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van een twinning of triple netwerkoplossing. Dit houdt in dat jouw locatie continue in verbinding staat met een ander datacenter, waar je bijvoorbeeld een back-up server hebt hangen. Hierdoor verlaag je het risico dat jouw gegevens onbereikbaar of onbruikbaar worden tijdens een mogelijke verstoring in het netwerk. Door middel van interconnect, heb je altijd een fail-over verbinding, waardoor jouw organisatie binnen enkele ogenblikken weer online is.

Interconnect is een maatwerkdienst, voor meer informatie of een passend advies, bel ons op 050-5714240! Wil je meer weten over hoe ons netwerk in elkaar steekt? Bekijk dan ons netwerk.

VLAN (802.1Q) transparant

Door gebruik te maken van VLAN tagging kun je verkeer scheiden en zo meerdere logische verbindingen creëren.

Multi Protocol Label Switching

MPLS zorgt ervoor dat jouw verbinding nooit onderbroken wordt, door altijd het kortste pad te kiezen.

WAVE

Maak gebruik van onze Dark Fiber verbinding, waarbij je een 'stukje verlichting' krijgt tegen een scherpe prijs.

Maatwerk

We zorgen graag voor een mooie technische maatwerkoplossing, om jouw bedrijf altijd online te houden.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

GRID NV kiest voor een twin datacenter oplossing
GRID NV kiest voor een twin datacenter oplossing

De samenwerking met CJ2 verliep heel soepel en je kunt merken dat er veel ruimte is voor flexibiliteit. We hadden al in een vroeg stadium een contract getekend, maar het duurde allemaal veel langer dan gepland. CJ2 is hierin heel coulant geweest en daar zijn we blij mee.

Arthur Fischer, directeur bij GRID NV

Lees hier meer..