Kennissessies

 • Maximaliseer e-commerce met hosting

  vrijdag, 17 mei 2019

  Hoe zorg je als webwinkel voor een ultieme gebruikerservaring? Is jouw website gemakkelijk, snel en duidelijk te gebruiken door jouw klanten? Tijdens deze boeiende kennissessie over e-commerce bespraken we deze en meer vragen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Het resultaat: een leerzame, interactieve en gezellige sessie!

 • Managementplatform voor cloud met NETGEAR

  vrijdag, 08 maart 2019

  Ondernemers uit het MKB geven aan dat ze behoefte hebben aan 24/7 beheer op afstand; het aantal apparaten groeit en wifi moet gewoon altijd goed werken. Het is tegenwoordig dan ook niet meer weg te denken uit de digitale wereld: werken in de Cloud!

 • Quantum Computing

  vrijdag, 26 oktober 2018

  Het tijdperk van quantum computing is begonnen! Tjerk Harkema van Tallyman, een wiskundefanaticus, nam ons tijdens een interessante kennissessie mee in de wereld van transistoren en qubits. We werden gewaarschuwd: “Zekerheden die je had worden nu weggenomen”. De aanwezigen en kijkers via Facebook kregen tijdens de lezing een ander beeld van de werkelijkheid.

 • Nimble Storage voor Hyper-V

  vrijdag, 29 juni 2018

  Als je ergens enthousiast over bent, deel je dit graag met anderen. Voor CJ2 een goede reden om op 27 en 28 juni een kennissessie over HPE Nimble Storage te organiseren die door tientallen geïnteresseerden is bezocht. De aanwezigen leerden onder andere over de werking, de voordelen en de support van Nimble Storage, die je via CJ2 kunt toepassen!

 • HyperConverged Infrastructuur met Nutanix

  vrijdag, 25 mei 2018

  Tijdens een kennissessie over Nutanix laat Arnoud Postma van FlexVirtual je graag zien waar de mogelijkheden van HyperConverged oplossingen liggen.