Office internet

Snel en betrouwbaar zakelijk internet

CJ2 levert een betrouwbare zakelijke internetontsluiting naar jouw vestiging, voor een scherpe prijs. Dit doen we via verschillende glasvezelaanbieders en ook middels een straalverbinding op de CJ2 Datatoren te Hoogersmilde en QTS Datahotel Groningen.

CJ2 garandeert de hoogste beschikbaarheid en ondersteuning tijdens en buiten kantooruren. Bij een office internet aansluiting heb je een directe verbinding met jouw cloud-infrastructuur als deze bij ons of één van onze klanten opgesteld staat. Daarnaast kun je gebruik maken van gescheiden VLAN's, om te koppelen met bijvoorbeeld back-up servers bij een ander datacenter, zie hiervoor onze interconnect diensten.

Kies bij Office Internet voor een glasvezelverbinding of een straalverbinding. Wil je graag advies hierover? We helpen je graag, bel ons op 050-5714240.

500mbit

402,- per maand excl. 21% BTW

250mbit

261,- per maand excl. 21% BTW

100mbit

176,- per maand excl. 21% BTW

Passie voor techniek

Wij zetten graag een technisch mooie oplossing neer. Jouw dataverkeer neemt daarom altijd het kortste en snelste pad!

Persoonlijk contact

De deur staat bij ons open en een techneut staat je direct te woord. Van ontwerp tot realisatie kun je rekenen op onze expertise.

Eigen glasvezelring

De belangrijkste verbindingen zijn dubbel uitgevoerd via volledig gescheiden trajecten. We zijn zelf volledig in control, niet afhankelijk van derden.

Goed bereikbaar

Als jouw kantoor zonder internet zit is dat een kostbare zaak. Daarom zijn wij 24x7 bereikbaar en kunnen we direct aan de slag om je verder te helpen.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Lees hier meer..