Office internet

Snel en betrouwbaar zakelijk internet

CJ2 biedt een betrouwbare zakelijke internetontsluiting naar jouw vestiging tegen een scherpe prijs. Dit realiseren we via diverse glasvezelaanbieders en met behulp van een straalverbinding vanaf de CJ2 Datatoren in Hoogersmilde en het QTS Datacenter in Groningen.

Wij garanderen de hoogste beschikbaarheid en bieden ondersteuning zowel tijdens als buiten kantooruren. Met een office internet aansluiting krijg je directe toegang tot jouw cloud-infrastructuur, of deze nu bij ons staat of bij een van onze klanten. Daarnaast kun je gebruikmaken van gescheiden VLAN's om te koppelen met bijvoorbeeld back-up servers in een ander datacenter; bekijk hiervoor onze interconnect-diensten.

Kies bij Office Internet voor een glasvezelverbinding of een straalverbinding. Wil je graag advies hierover? We helpen je graag, bel ons op 050-5714240.

500mbit

402,- per maand excl. 21% BTW

250mbit

261,- per maand excl. 21% BTW

100mbit

176,- per maand excl. 21% BTW

Passie voor techniek

Wij zetten graag een technisch mooie oplossing neer. Jouw dataverkeer neemt daarom altijd het kortste en snelste pad!

Persoonlijk contact

De deur staat bij ons open en een techneut staat je direct te woord. Van ontwerp tot realisatie kun je rekenen op onze expertise.

Eigen glasvezelring

De belangrijkste verbindingen zijn dubbel uitgevoerd via volledig gescheiden trajecten. We zijn zelf volledig in control, niet afhankelijk van derden.

Goed bereikbaar

Als jouw kantoor zonder internet zit is dat een kostbare zaak. Daarom zijn wij 24x7 bereikbaar en kunnen we direct aan de slag om je verder te helpen.

Klantervaringen

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Lees hier meer..