Over CJ2

Gedreven professionals met een pragmatische aanpak

Sinds 2002 is CJ2 een betrouwbare en regionale zakelijke hostingpartij voor (semi-)overheden en alle sectoren in het bedrijfsleven. Met duidelijke tarieven en persoonlijk contact, onderscheiden we ons van grotere spelers uit het westen en buitenland.

CJ2 speelt in op actuele ICT thema’s met de focus op datacenter- en (managed) hosting-dienstverlening met daarbij de nadruk op de techniek. Hiermee fungeert CJ2 niet alleen als aanbieder van diensten, maar ook als kennispartner voor onze relaties. Vanuit onze drie datacenters in het noorden, faciliteren we uitgebreide en maatwerk ICT-oplossingen.

Persoonlijke service

Inmiddels werken er ongeveer 8 techneuten op onze hoofdlocatie in Groningen. Voor alle strategische ICT-oplossingen, hebben we specialisten in dienst. Zij helpen je graag met wat voor uitdaging dan ook. Van e-mail instellen tot een Windows Cloud omgeving inrichten of een netwerkverbinding opzetten tussen meerdere locaties. Met 2 zeer toegewijde salesmanagers krijg je altijd een passend advies voor je organisatie.

“Klanten waarderen onze pragmatische en flexibele aanpak. Goede bereikbaarheid, korte responstijden op support-calls en de korte 'time to market' zijn de speerpunten waarmee CJ2 in de noordelijke regio haar positie als leverancier voor datacenterdiensten en managed services verder wil versterken. Het vertrouwen dat onze klanten naar ons uitspreken geeft aan dat we op de goede weg zijn om onze ambities waar te maken.”, aldus Jeroen Oldenhof, CTO bij CJ2.

Benieuwd naar wat de klantervaringen met CJ2 zijn? Kijk dan bij onze cases!

Security

Beveiligen van onze systemen en klantdata staat bij ons hoog op de agenda. Daarom is CJ2 gecertificeerd in ISO27001 voor informatiebeveiliging en NEN7510 voor beveiliging van persoonlijke gezondheidsinformatie. Hiermee is continue verbetering in ons Information Security Management System geborgd en kunnen we onze klanten een veilig gevoel geven.

Duurzaamheid

Onze drie regionale datacenters zijn allen Tier3 geclassificeerd en gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Om zoveel mogelijk energie te besparen op de datacenters, werkt CJ2 met Cold Corridors, Free Air Cooling en de opgewekte warmte terug geven aan WarmteStad. Momenteel hebben onze drie hoofdlocaties een duurzaam energie certificaat en daar zijn we trots op.

CJ2 draagt zelf ook bij aan een duurzame toekomst. We omarmen elektrisch rijden. Momenteel is 2/3 van het (lease) wagenpark van CJ2 volledig elektrisch. Bovendien zorgen we voor voldoende laadcapaciteit op kantoor, maar ook op de datacenterlocaties en wanneer mogelijk, bij de medewerkers thuis. Zo vormt de beperkte actieradius van elektrische voertuigen geen belemmering. Voor medewerkers die op fietsafstand van ons kantoor wonen zorgen we voor  een fiets van de zaak. Zo werken we samen aan duurzame mobiliteit.

Bel of mail vrijblijvend

Bezoek-/Postadres

De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen
CJ2 Hosting B.V. - Bekijk onze bedrijfsfilm en ontdek meer!