Over CJ2

Gedreven professionals met een pragmatische aanpak.

In 2002 was het aanbod van datacenters in Groningen beperkt tot 1 grote speler. Bovendien waren alle aanbieders van datacenterdiensten uit die tijd erg duur in vergelijking met collega's uit het westen. Wij vonden toen dat dit wel anders kon. Vanuit de gedachte: "het kan altijd beter" is CJ2 ontstaan. Als snel werden onze diensten omarmd door regionale bedrijven die dezelfde behoefte hadden: goede en betaalbare colocatie- en datacenterdiensten in de regio.

Inmiddels is het datacenteraanbod in Noord-Nederland stevig gegroeid en deze groei zet zich onverminderd voort. CJ2 heeft in deze periode niet stil gestaan en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke hostingproviders uit het noorden. Vanuit 3 regionale datacenters: TCN Data Hotel Groningen, KPN Westpoort en de CJ2 Datatoren biedt CJ2 o.a. datacenterdiensten, virtualisatie- en cloud-diensten aan en een groot aantal beheerde diensten zoals managed hosting en diverse netwerkdiensten.

“Klanten waarderen onze pragmatische en flexibele aanpak. Goede bereikbaarheid, korte responstijden op support-calls en de korte 'time to market' zijn de speerpunten waarmee CJ2 in de noordelijke regio haar positie als leverancier voor datacenterdiensten en managed services verder wil versterken. Het vertrouwen dat onze klanten naar ons uitspreken geeft aan dat we op de goede weg zijn om onze ambities waar te maken.”, aldus Jeroen Oldenhof, CTO bij CJ2.

Kom langs, maak kennis met onze manier van werken en ontdek wat onze passie voor ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

Contactformulier

Vragen of klachten?

We proberen u zo duidelijk mogelijk te informeren over onze diensten en voorwaarden. Indien gewenst kunt u uw vraag of klacht ook via onderstaande contactformulier bij ons indienen. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.

Er is iets fout gegaan, probeer nogmaals.
Formulier met succes verzonden!

Contactgegevens

050 571 4240 (09:00 - 17:00)
info@cj2.nl

Bezoek-/Postadres

De Deimten 9A
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen

Bedrijfsgegevens

CJ2 Hosting BV
Kvk: 58383808
BTW: NL853015120B01
Bank: 626671612
IBAN: NL63ABNA 0626671612
BIC: ABNANL2A