Over CJ2

Gedreven professionals met een pragmatische aanpak.

In 2002 was het aanbod van datacenters in Groningen beperkt tot 1 grote speler. Bovendien waren alle aanbieders van datacenterdiensten uit die tijd erg duur in vergelijking met collega's uit het westen. Wij vonden toen dat dit wel anders kon. Vanuit de gedachte: "het kan altijd beter" is CJ2 ontstaan. Al snel werden onze diensten omarmd door regionale bedrijven die dezelfde behoefte hadden: goede en betaalbare colocatie- en datacenterdiensten in de regio.

Inmiddels is het datacenteraanbod in Noord-Nederland stevig gegroeid en zet deze groei zich onverminderd voort. CJ2 heeft in deze periode niet stil gestaan en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke hostingproviders uit het noorden. Vanuit 3 regionale datacenters: QTS Data Hotel Groningen, KPN Westpoort en de CJ2 Datatoren biedt CJ2 o.a. datacenterdiensten, virtualisatie- en cloud-diensten aan en een groot aantal beheerde diensten zoals managed hosting en diverse netwerkdiensten. 

“Klanten waarderen onze pragmatische en flexibele aanpak. Goede bereikbaarheid, korte responstijden op support-calls en de korte 'time to market' zijn de speerpunten waarmee CJ2 in de noordelijke regio haar positie als leverancier voor datacenterdiensten en managed services verder wil versterken. Het vertrouwen dat onze klanten naar ons uitspreken geeft aan dat we op de goede weg zijn om onze ambities waar te maken.”, aldus Jeroen Oldenhof, CTO bij CJ2.

Kom langs, maak kennis met onze manier van werken en ontdek wat onze passie voor ICT voor uw bedrijf kan betekenen.

Bel of mail vrijblijvend

Bezoek-/Postadres

De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen
CJ2 Hosting B.V. - Benieuwd naar wat we doen en waar wij voor staan?