Over CJ2

Gedreven professionals met een pragmatische aanpak

Al meer dan 20 jaar is CJ2 een betrouwbare en regionale zakelijke hostingpartij voor (semi-)overheden en alle sectoren in het bedrijfsleven. Met duidelijke tarieven en persoonlijk contact, onderscheiden we ons op de markt. CJ2 speelt in op actuele ICT thema’s met de focus op datacenter- en (managed) hosting-dienstverlening, met de nadruk op de techniek. Hiermee fungeert CJ2 niet alleen als aanbieder van diensten, maar ook als kennispartner voor onze relaties.

Zowel kleinere, als uitgebreide maatwerkoplossingen zijn mogelijk in alle datacenterlocaties in het Noorden. We faciliteren, bewaken en supporten dit vanuit onze hoofdlocatie in Groningen. De datacenters zijn allen Tier3 geclassificeerd en gecertificeerd voor informatiebeveiliging.

Persoonlijke service

Inmiddels werken er ongeveer 14 techneuten op onze hoofdlocatie in Groningen. Voor alle strategische ICT-oplossingen, hebben we specialisten in dienst. Zij helpen je graag met wat voor uitdaging dan ook. Van e-mail instellen tot een Windows Cloud omgeving inrichten of een netwerkverbinding opzetten tussen meerdere locaties. Met 4 zeer toegewijde salesmanagers krijg je altijd een passend advies voor je organisatie.

“Klanten waarderen onze pragmatische en flexibele aanpak. Goede bereikbaarheid, korte responstijden op support-calls en de korte 'time to market' zijn de speerpunten waarmee CJ2 in de noordelijke regio haar positie als leverancier voor datacenterdiensten en managed services verder wil versterken. Het vertrouwen dat onze klanten naar ons uitspreken geeft aan dat we op de goede weg zijn om onze ambities waar te maken.”, aldus Jeroen Oldenhof, CTO bij CJ2.

Benieuwd naar wat de klantervaringen met CJ2 zijn? Kijk dan bij onze cases!

Security

Beveiligen van onze systemen en klantdata staat bij ons hoog op de agenda. Daarom is CJ2 gecertificeerd in ISO27001 voor informatiebeveiliging en NEN7510 voor beveiliging van persoonlijke gezondheidsinformatie. Hiermee is continue verbetering in ons Information Security Management System geborgd en kunnen we onze klanten een veilig gevoel geven. Ons informatiebeveiligingsbeleid is in te zien op afspraak op ons kantoor in Groningen.

Duurzaamheid

Om zoveel mogelijk energie te besparen op de datacenters, werkt CJ2 met Cold Corridors, Free Air Cooling en restwarmte terug geven aan huishoudens in de stad Groningen middels Warmtestad. De door ons gebruikte datacenters hebben een duurzaam energie certificaat.

CJ2 draagt zelf ook bij aan een duurzame toekomst. We omarmen elektrisch rijden. Momenteel is het volledige lease wagenpark van CJ2 elektrisch. Bovendien zorgen we voor voldoende laadcapaciteit op kantoor, op de datacenterlocaties en, indien mogelijk, bij de medewerkers thuis. Hierdoor vormt de beperkte actieradius van elektrische voertuigen geen belemmering. Voor medewerkers die op fietsafstand van ons kantoor wonen, bieden we een fiets van de zaak aan. Zo werken we samen aan duurzame mobiliteit.

Bel of mail vrijblijvend

Bezoek-/Postadres
De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen

Certificeringen

CJ2 is ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. Jouw gegevens zijn extra goed beveiligd tegen indringers. We bieden extra beveiligde omgevingen aan voor organisaties die persoonlijke gezondheidsinformatie verwerken.

Persoonlijk contact

Onze salesafdeling is meer dan alleen verkopen, ze zullen altijd een passende oplossing voor je zoeken. Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie, maak kennis met alle techneuten of kom voor een rondleiding door onze datacenters.

24/7 support

Onze dienstverlening is gericht op korte lijnen. Je hebt direct contact met een techneut, ook buiten werktijden. We kennen geen wachtrijen of accountmanagers. Ze helpen je graag met alle soorten problemen of storingen.

CJ2 Hosting B.V. - Bekijk onze bedrijfsfilm en ontdek meer!