VCD Infra Solutions BV

Als de toekomst onvoorspelbaar is, stellen we ons juist flexibel op.

VCD Infra Solutions B.V. heeft hoogwaardige datacenterfaciliteiten nodig voor het bieden van bewezen diensten en producten om de bedrijfsprocessen van haar klanten ongestoord te laten verlopen. Door ons flexibel op te stellen kunnen we VCD precies leveren wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben.

CJ2 levert rackspace aan VCD vanuit twee locaties in Groningen, inclusief connectiviteit, ten behoeve van “twin datacenter”-oplossingen van VCD.

Bart Oude Wesselink, directeur van VCD Infra Solutions, vertelt: “CJ2 biedt, naast de kwaliteit die je mag verwachten, een grote mate van flexibiliteit en kan daarnaast snel en accuraat inspelen op onze wensen waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. VCD Infra Solutions gebruikt deze datacenteromgeving voor haar shared-services en hostingdiensten. De markt verandert snel en om hierop in te kunnen spelen zochten we een flexibele en betrouwbare partij. CJ2 was voor ons een logische keus” , aldus de heer Oude Wesselink.

VCD Infra Solutions:

Als totaaldienstverlener op het gebied van IT levert VCD Infra Solutions kwalitatief hoogwaardige en doordachte oplossingen en een uitstekende service. VCD biedt bewezen producten en diensten om uw bedrijfsprocessen ongestoord te laten verlopen, kosten te besparen en de continuïteit van uw IT zeker te stellen. De dienstverlening omvat alle aspecten die nodig zijn om organisaties te begeleiden van de initiatiefase tot en met de bedrijfsklare oplevering van het IT-project. Daarnaast beschikt VCD over een omvangrijk datacenter, dat ongekende outsourcingsmogelijkheden biedt.

Contactgegevens

Heeft u vragen? Bel gerust.
050 571 4240 (09:00 - 17:00)
info@cj2.nl

Bezoek-/Postadres

De Deimten 11
9747 AV Groningen
Postbus 1546
9701 BM Groningen

Bedrijfsgegevens

CJ2 Hosting BV
Kvk: 58383808
BTW: NL853015120B01
Bank: 626671612
IBAN: NL63ABNA 0626671612
BIC: ABNANL2A
CJ2 biedt, naast de kwaliteit die je mag verwachten, een grote mate van flexibiliteit en kan daarnaast snel en accuraat inspelen op onze wensen waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.
Bart Oude Wesselink, Directeur