S3 Bulkstorage

Veilig online data opslaan, in Groningen

Met private S3 (bulk) cloudstorage kan je eenvoudig en veilig jouw data opslaan, beheren en delen in onze eigen Nederlandse cloud. Jij kunt gebruikmaken van zogenaamde buckets, die compatibel zijn met de populaire Amazon S3 API, om je data te organiseren in objecten. Jouw data wordt opgeslagen op een CEPH storage omgeving, die een veilig, schaalbaar, betrouwbaar en hoogwaardig gedistribueerd bestandssysteem biedt. Je profiteert van de voordelen van CEPH, zoals zelfherstellend vermogen, fouttolerantie, elasticiteit en gegevensbescherming. Tegen lage kosten profiteer jij tevens van de flexibiliteit en de eenvoud van onze dienst, die jou volledige controle geeft over jouw data. Of jij nu een kleine of een grote hoeveelheid data bij CJ2 opslaat, deze dienst kan aan jouw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over S3 cloudstorage en hoe deze dienst jouw bedrijf kan helpen om veilig door te groeien.

Waarom kiezen voor onze S3-compatibele bulkstorage?

  • Gebaseerd op CEPH: Onze service draait op CEPH-storage, bekend om zijn stabiliteit, performance, veiligheid en schaalbaarheid.
  • Lokaal en veilig: Uw data blijft altijd in Nederland, binnen onze eigen systemen, in Groningen om precies te zijn!
  • Gebruiksgemak: Toegang via een S3-compatibele interface maakt integratie met je bestaande systemen naadloos en eenvoudig.
  • Kostenefficiënt: Beheer je data zonder het budget te overschrijden.

Cloudopslag, maar dan op de CJ2 manier

Als lokale provider garanderen we niet alleen de veiligheid van je data, maar staan we ook altijd klaar met een vriendelijk woord en persoonlijke service. Indien gewenst kunnen we zelfs aanwijzen waar uw data zich op dat moment bevindt. Al onze diensten worden namelijk geleverd vanuit onze eigen datacenters in Groningen.

Begin vandaag nog met efficiënter data beheren

Naast de mogelijkheid om via S3 te verbinden met je bulkstorage hebben we ook een aantal andere oplossingen uitgedacht. Het is namelijk ook mogelijk om deze storageomgeving te koppelen aan een van onze virtuele servers. Ideaal voor bijvoorbeeld extra back-up ruimte of opslag van archiefbestanden.

Veeam Backup voor Microsoft 365

Onze bulkstorage omgeving is perfect te combineren met Veeam Backup voor Microsoft 365. Voor een betrouwbare backup van jouw Microsoft 365 omgeving. Bescherm jezelf tegen ransomware of andere dreigingen binnen je eigen systemen. Onze experts helpen je graag om dit in te regelen.

Laat ons helpen om je bedrijfsdata eenvoudiger en veiliger te beheren. Neem contact op voor meer informatie over onze bulkstorage oplossing en hoe wij deze kunnen inzetten om jouw wensen te realiseren.

Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling via 050-5714240 !

Compatible

Koppel eenvoudig met andere diensten van CJ2 of andere platformen

Bescherming

CJ2 voldoet aan de ISO27001 en NEN7510 normen, voor optiomale bescherming van uw data

Lokaal datacenter

Het volledige platform wordt in onze eigen datacenterlocaties in Groningen gehost. Weet waar uw data staat.

24x7 Beschikbaarheid

Wij onderhouden en monitoren jouw platform 24 uur per dag, 7 dagen per week zodat uw data altijd bereikbaar is.

Klantervaringen

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Lees hier meer..