Domeinnaam registratie

Eenvoudige domeinregistratie met technische ondersteuning

Een domeinnaam registreren is erg eenvoudig en goedkoop. Onze toegevoegde waarde zit in de persoonlijke ondersteuning bij het registratieproces. Online DNS records aanpassen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Wij helpen u graag bij het inregelen van uw domein, bijvoorbeeld bij het juiste gebruik van SPF en DKIM zodat uw domein niet misbruikt kan worden voor het versturen van spam e-mail. Steeds meer anti-spam toepassingen eisen zelfs het gebruik van SPF en DKIM om mail überhaupt te accepteren. Daarnaast maken veel online diensten steeds vaker gebruik van zogenaamde CNAME records voor domeinverificatie en worden andere beveiligingstoepassingen zoals DNSSEC vaker ingezet of in sommige gevallen zelfs geëist.

Voor alle TLD (Top Level Domain) extensies kunt u bij ons terecht. Hieronder treft u en overzicht van de meest gebruikte TLD's.

Domeinextensie Tarief per jaar Domeinextensie Tarief per jaar *
.nl 15,- .eu 21,-
.com 15,- .net 18,-
.org 18,- .info 24,-
.biz 18,- .name 36,-
.be 18,- .de 27,-
.nu 48,- .co.uk 21,-

* Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Persoonlijke ondersteuning

Komt u er zelf niet uit dan kunt u ons bellen voor vragen omtrent uw domein, voor ondersteuning bij het registratieproces van exotische TLD's of voor hulp bij het aanpassen van DNS Records.

Meer veiligheid met DNSSEC

DNSSEC beschermt de name-server en het transport van de DNS Records. Dat is voor aanbieders van internet-diensten een garantie dat verkeer van bezoekers inderdaad op de juiste plaats terecht komt.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

Administratiesysteem voor Internet Zwemscore Module

Een administratiesysteem voor zwemlessen, dat door driekwart van de zwemscholen wordt gebruikt? Dat vraagt om betrouwbare ondersteuning. Door het succes van hun Internet Zwemscore Module, zocht Plan Plan Internet een manier om hun infrastructuur verder te professionaliseren. Met de dedicated servers van CJ2 kozen ze voor een solide oplossing.

Lees hier meer..