Deze zomer een extra toffe actie bij CJ2!

Gepubliceerd op dinsdag, 13 juli 2021

Kies voor een twinning oplossing en ontvang tijdelijk een gratis 1GB VLAN! Al mogelijk bij afname van twee kwart racks, op twee verschillende datacenterlocaties. De zomeractie loopt tot en met 31 augustus, dus neem snel contact op met onze salesmanagers!

Wat is twinning?

Twinning houdt in dat je dezelfde IT-apparatuur op twee verschillende locaties plaatst. Een gespiegelde omgeving, aan elkaar gelinkt door een uitgebreid netwerk. Zo heb je een redundante IT-omgeving, waarbij er minimaal dataverlies is. In plaats van alleen een back-upomgeving op een andere offsite locatie te plaatsen, heb je dus een volledige omgeving op een offsite locatie neergezet.

Wat is het voordeel van twinning?

Voordeel van twinning is dat je direct door kan werken in het geval van een calamiteit. Nooit wachten op de back-up die teruggezet moet worden, of dataverlies door een mislukte back-up. De omgevingen staan altijd op een Tier3 datacenter, met alle topfaciliteiten en verbindingen die je mag verwachten.

Wat houdt VLAN in?

"Een virtual LAN of virtual local area network (VLAN) is een type virtueel netwerk. Een VLAN wordt gerealiseerd op de datalinklaag en bestaat uit een groep eindstations en switches die logisch gezien één enkel gemeenschappelijk local area network (LAN) vormen, maar zich in één of meer fysieke netwerken kunnen bevinden. Op deze wijze kunnen logisch gescheiden netwerken gerealiseerd worden die fysieke hardware zoals switches en bekabeling delen, wat een kostenbesparing kan betekenen. In een fysiek netwerk bestaan typisch verschillende VLAN's naast elkaar." (Wikipedia)

Voor CJ2 is VLAN de wijze waarop wij jouw identieke omgevingen verbinden tussen de twee dacatenterlocaties, wat twinning mogelijk maakt. Het lijntje van A naar B, om maar plat te zeggen. Het VLAN die we gratis aanbieden, is geschikt voor 1GB verkeer, met een waarde van €100,- ex BTW per maand!

Welke datacenterlocaties doen mee?

Twinning is mogelijk vanuit onze colocatie POP datacenters; QTS Datahotel Groningen, NorthC Datacenter Groningen of de CJ2 Datatoren in Hoogersmilde (Drenthe). Voor meer informatie over het datacenter, klik op de link van het desbetreffende datacenter.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De actie is geldig vanaf 13-07-2021 tot en met 31-08-2021.
  • Geldig vanaf een kwartrack, voor meer informatie over wat voor soorten rackspace we aanbieden, klik hier.
  • Het betreft een jaarcontract voor beide racks. Contract mag voor een langere periode afgesloten worden, maar de VLAN blijft voor één jaar gratis.
  • Het contract moet ingaan vóór 31-12-2021.
  • Het betreft een 1GB VLAN verbinding.

Bel nu onze salesafdeling, 050-5714240, voor een offerte op maat!