Wisseling van collega's

Gepubliceerd op woensdag, 04 mei 2022

In een paar maanden tijd hebben we enkele mensen uitgezwaaid en verwelkomd, benieuwd wie? Lees dan snel verder!

Bedankt Jetske en Damian

Eind maart hebben we Jetske en Damian moeten uitzwaaien. Beiden vonden ergens anders in het Noorden een hele leuke carrière-uitdaging en we wensen ze dan ook veel succes!

Nieuwe collega Joris

Misschien heb je hem al gesproken, misschien nog niet. Maar vanaf begin februari hebben we dan toch onze 'Chef Support' gevonden! Welkom Joris! Hieronder vertelt hij meer over zichzelf.

Aangenaam! Ik ben Joris Drenth. In februari ben ik begonnen bij CJ2 als support engineer. Ik kom uit Sappemeer en woon daar samen met mijn vriendin en kinderen. Naast mijn werk voor CJ2 ga ik mij ook focussen op het uitbouwen van NL Hosting. Ik ben zeer benieuwd wat mij in de toekomst bij CJ2 en NL Hosting te wachten staat.

Je kunt Joris spreken via j.drenth@cj2.nl of bel naar 050-5714240 optie 1!

Nieuwe collega Jelle

Joris en Jelle zijn bijna een package deal, want ze kennen elkaar al van een ander hostingbedrijf! Met zijn ervaring als teamleider zijn we ontzettend blij en we hebben begrepen dat hij een goede motivator is. Hieronder stelt hij zich nog even voor!

Hoi ik ben Jelle Hengeveld, ik ben sinds begin april werkzaam bij CJ2. Ik ben een echte stadjer en ben blij om bij een Gronings bedrijf aan de slag te gaan. Naast werk ben ik meerdere keren per week aan het sporten. Ik heb zin in de nieuwe uitdagingen en mogelijkheden die CJ2 biedt en samen te werken met mijn nieuwe collega’s.

Je kunt Jelle spreken via j.hengeveld@cj2.nl of bel naar 050-5714240 optie 1!

Nieuwe collega Mark

Onze closed source dienstverlening groeit de pan uit! Daarom was het tijd voor extra versterking, zodat Freddie en Tim ook nog op vakantie kunnen dit jaar. Incoming, Mark! We kennen Mark al een tijdje via onze klant, maar we zijn blij dat hij nu aan de andere kant van de lijn zit. Mark vertelt zelf verder.

Mijn naam is Mark Zemering, ik ben in april net 44 jaar geworden. Ik woon in Wildervank, samen met mijn vrouw Vanessa en onze dochter Jolieke van twee.
We wonen in een knechtenhuis van een boerderij met aardig wat ruimte om ons heen, gezien de ruimte hebben we twee paarden (hobby van de vrouw), twee kippen en één haan, hond (mopshond), kat en aquarium vol met vissen.
In mijn vrije tijd vind ik lekker om met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen, maar vind het ook heerlijk om dingen op mijn computer te doen.
Verder ter ontspanning, films, serie, lezen (wat er erg bij inschiet). Bij CJ2 ga ik Freddie en Tim, het “Windows Team” ondersteunen, maar natuurlijk ook het gehele CJ2 Team versterken waar mogelijk. Ik kijk het meeste uit naar de (nieuwe) werkzaamheden die ik ga uitvoeren als Systembeheerder.
Maar ook de collega’s, ik de korte tijd dat ik hier ben geweest voelt het als snel goed en vertrouwd. Maar ik weet ook dat ik veel van de mensen kan leren en dit kan teruggeven om mijn steentje bij te dragen.

Je kunt Mark spreken via m.zemering@cj2.nl of bel naar 050-5714240 optie 1!

Nieuwe collega Marjolein

Deze goedlachse dame uit Oost-Groningen is strikt maar vriendelijk, perfect voor onze financiële administratie! Marjolein komt ons parttime versterken en vanaf 1 mei zal ze iedere administratieve vraag beantwoorden. Ze stelt zichzelf nog even voor:

Ik ben Marjolein Keizer-Koning, een ervaren en toegewijde allrounder met ruime ervaring in het helpen van particulieren en bedrijven, op financieel administratief gebied om hun doelen te gaan behalen en zelfs te gaan overtreffen. Ik woon samen met mijn man Daan en zoon Gijs in Scheemda, waar ik ook in het bedrijf van mijn man werk. Ik kom CJ2 ondersteunen in personele en administratieve taken en klanten helpen met vragen over facturen.

Je kunt Marjolein spreken via m.keizer@cj2.nl of bel naar 050-5714240 optie 2!