Uitgelichte dienst: Unmanaged VPS hosting

dinsdag, 01 oktober 2019

Zelf ‘in control’ met een unmanaged VPS

Wel zelf jouw eigen server beheren maar geen zin om naar het datacenter te moeten rijden als er een harde schijf kapot gaat of geen zin in uren downtime omdat je de server-capaciteit wilt uitbreiden?

Wil je een website, webwinkel of applicatie hosten en zelf je server beheren? Dan is een unmanaged VPS wellicht de beste keuze. Een VPS (Virtual Private Server) is een afgeschermde en veilige omgeving op ons high available server cluster. Hiermee bepaal je zelf welke applicaties je draait en hoe je deze configureert. Een unmanaged VPS biedt namelijk het voordeel dat je volledige toegang hebt tot jouw virtuele server en deze helemaal naar eigen inzicht kunt beheren. Wil je het beheer toch liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor een managed server. Weet je (nog) niet wat in jouw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan de voor en nadelen met je doornemen.

Gemakkelijk uitbreiden van het geheugen

Wil je graag het geheugen van je server uitbreiden of extra processor-cores inzetten? Dat is zo geregeld. Met een VPS zit je niet vast aan een vaste opstelling, maar kun je gemakkelijk op- of afschalen. Zo kan je server meegroeien met je bedrijf of als je topdrukte verwacht. Je hebt dus veel vrijheid en bent flexibel.

Koppel je IP-adres aan je domeinnaam

CJ2 biedt unmanaged VPS op een high available virtualisatieplatform dat beschermd is tegen uitval van hardware. Zo is de VPS altijd online en is jouw data veilig opgeslagen op onze 3-weg replicatie storage. Tevens krijg je de beschikking over 2 IPv4 adressen met rDNS zodat je gemakkelijk jouw IP kan koppelen aan jouw domeinnaam. Dit is belangrijk als je bijvoorbeeld e-mail wilt versturen vanaf jouw server.

Een betaalbare server

CJ2 levert de unmanaged VPS met een besturingssysteem naar keuze. De VPS kan volledig naar jouw wens worden ingericht en kan opschalen met jouw bedrijf. Hierdoor kun je beschikken over een betaalbare en zeer krachtige server. Je kan er bij ons voor kiezen om een standaard VPS af te nemen, maar we maken ook met plezier een offerte op maat. Leg ons je wensen voor en wij zorgen voor de VPS die het beste bij jou past. Laat het ons weten!