Uitgelichte dienst: Plesk servers

Gepubliceerd op maandag, 26 augustus 2019

Beheer veilig, snel en gemakkelijk je domeinen met Plesk

Met de webapplicatie Plesk beheer je vanuit één plek snel en eenvoudig al je klanten en servers in je eigen infrastructuur. Je past hier eenvoudig je serviceplannen aan en bouwt aan je eigen bedrijf. Stabiliteit, beveiliging en nieuwe technieken staan voorop! We bieden jou een omgeving (web-interface) waarin je je eigen website(s) naar wens kunt configureren en beheren. En het houdt niet op bij de website: ook domeinen, e-mailaccounts en databases kunnen hier worden aangemaakt en gehost.

Plesk voor Linux

Plesk is een volledig geïntegreerd systeem dat verschillende services samenbrengt in één web-interface. Je logt in als administrator op het paneel waarop je gemakkelijk alle aspecten van een webhostingpakket kan beheren. Plesk zorgt voor de nodige veranderingen in de configuratiebestanden van Linux en herstart de nodige services met een interval van enkele minuten zodat veranderingen worden doorgevoerd.

Hostingplatform met WordPress Toolkit

Om jouw WordPress-site(s) te kunnen beheren bevat Plesk een speciaal dashboard: de WordPress Toolkit. Hierin beheer je centraal alle WordPress installaties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het installeren, updaten en verwijderen van WordPress instanties, thema's en plug-ins. Daarnaast zijn er ingebouwde functies voor het clonen, synchroniseren, beveiligen en het maken van back-ups van je WordPress-site. Een complete en gebruiksvriendelijke oplossing!

Sterkste site- en serverbeveiliging

Plesk biedt het hoogste beveiligingsniveau op OS, netwerk en applicaties, ingebouwd in het hostingplatform. Profiteer van onze partnerships met toonaangevende beveiligingsbedrijven voor de beste ervaring.

Gemakkelijk monitoren via de Plesk app

Monitor je server(s) op afstand met de gemakkelijke en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie van Plesk. Hiermee kan je gemakkelijk acties uitvoeren zoals het herstarten of stoppen van jouw server(s).

Flexibiliteit en 24/7 ondersteuning

Wij beheren de server voor je, maar indien gewenst krijg je volledig toegang via SSH zodat je zelf een softwarepakket naar behoefte kunt installeren en/of beheren. Zo heb je alle vrijheid binnen je eigen omgeving. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd 24/7 terugvallen op onze professionele hulp.