Realiseer meer verkopen met je webwinkel

donderdag, 11 april 2019

Bezoek de gratis kennissessie op 15 of 16 mei.

Als het gaat om E-commerce, moet je webshop goed zichtbaar zijn voor je doelgroep en een uitstekende gebruikerservaring bieden. Een aantal elementen die de zichtbaarheid en klantervaring van je webwinkel kunnen beïnvloeden zijn; navigatiegemak, vindbaarheid van producten, snelheid & performance en het gemak van het afrekenen. BoostSales legt tijdens de kennissessie met behulp van echte cases levendig uit waar snel winst te behalen valt en wat een goed geoptimaliseerde website kan betekenen voor jou als ondernemer én voor je klanten.

Het wordt een interactieve sessie waar veel kennis wordt gedeeld en uitgewisseld. De tijd die je besteedt aan deze bijeenkomst is een goede investering!

Welke oplossingen leiden tot meer verkopen?

Spreker Lennard Sigling van BoostSales legt uit hoe je je webwinkel kunt optimaliseren zodat de bezoeker een fijne en goede ervaring heeft en je omzet omhoog gaat. Alvast een voorproefje van wat BoostSales voor jouw webwinkel kan betekenen:

Webwinkeldiagnose:
Met behulp van een grondige analyse worden verschillende verbeterpunten voor jouw webwinkel inzichtelijk gemaakt.

Geavanceerde rapportage:
SEO, A/B-testen, advertentiecampagnes; je steekt er een hoop energie in, maar wat levert het op? Uitgebreide rapportages geven je inzichten zodat je heel gericht continu je webwinkel kunt verbeteren. 

Nieuwsgierig geworden naar deze interessante kennissessie? Meld je dan aan voor één van onderstaande dagen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus reageer snel.

Programma kennissessie

Woensdag 15 mei:
TCN Datahotel Groningen, Zernikelaan 16, 9747 AA Groningen

Donderdag 16 mei:
CJ2 Datatoren, Van Veenstraat 26, 9423 VB Hoogersmilde*

14.30 uur - ontvangst met koffie en thee
15.00 uur – kennissessie
16.30 uur – afsluiting met een hapje en drankje

* De sessie in Hoogersmilde wordt live uitgezonden via onze pagina op Facebook en later ook  geplaatst op ons YouTube kanaal

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cj2.nl. Graag de volgende gegevens vermelden; de gewenste dag, de namen van de deelnemers en het nummer van je legitimatiebewijs (deze dient bij het betreden van het datacentrum getoond te worden).

Je ontvangt minimaal 5 dagen voorafgaand aan de kennissessie een bevestiging van je aanmelding. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan Tammeling via 050-57 14 240 of info@cj2.nl.