Nieuwe CJ2 NOC pagina

Gepubliceerd op maandag, 18 mei 2020

We streven naar continue verbetering in onze bedrijfsvoering en de communicatie naar klanten. We willen jullie graag dan ook op de hoogte brengen van onze nieuwe NOC pagina. Er is nu de gelegenheid om een RSS feed toe te voegen en de mogelijkheid om push-berichten te ontvangen via onze Telegram bot. Hoe? Dat leggen we je uit!

Sinds de start van onze eerste NOC pagina, hebben we hard gewerkt aan allerlei ontwikkeling projecten bij CJ2. Na een aantal tips van klanten, hebben we besloten dat we op korte termijn onze NOC pagina moesten upgraden. Nu hebben we eindelijk de mogelijkheid om onze klanten pro-actief op de hoogte te stellen van onderhoud en storingen, zonder ellenlange mailinglijsten bij langs te gaan. Benieuwd naar hoe het er nu uit ziet? Ga dan direct naar onze NOC pagina!

Voor alle geïnteresseerden is er een mogelijkheid om je te abonneren op de NOC pagina middels Telegram en RSS, hieronder een uitleg hoe we dit hebben gedaan en hoe jij het actief krijgt.

Updates via Telegram

Klik op https://t.me/cj2nocbot en wanneer je het openingsbericht hebt gehad, klik op /aanmelden in de chat. Vanaf nu zul je alle berichten ontvangen die vanuit de CJ2 NOC pagina geplaatst worden. De CJ2 NOC Bot is ook toe te voegen aan een nieuwe of bestaande groep binnen je eigen Telegram netwerk.

Vanaf nu zul je alle berichten ontvangen die vanuit de CJ2 NOC pagina geplaatst worden. JJe kunt op elk gewenst weer afmelden, door op /afmelden te klikken in de chat. Als je Telegram (nog) niet hebt geïnstalleerd en/of je maakt hier liever geen gebruik van, dan raden we je aan gebruik te maken van de RSS feed.

Updates via RSS

Voor wie niet zo bekend is met een RSS feed (of het al is vergeten), doen we een korte uitleg hoe je de CJ2 RSS actief krijgt voor jouw browser. Wanneer je nog geen RSS geïnstalleerd hebt, geven we hieronder nog een aantal opties, welke extensie je kan toevoegen. Als je een RSS extensie hebt toegevoegd aan jouw browser, voeg dan een nieuwe 'feed' toe en gebruik hierbij de URL: https://www.cj2status.nl/rss . Vanaf nu is de CJ2 NOC RSS actief via de extensie, wanneer er nieuwe meldingen zijn, dan verschijnt er een pop-up.

Browser extensies

Chrome

Chrome raadt aan om de 'RSS Feed Reader' te downloaden als RSS extensie. De extensie krijgt 4/5 sterren en de laatste update was op 7 mei 2020. Klik hier voor de download.

Firefox / Mozilla

De aanbevolen extensie voor Firefox is 'Feedbro Reader'. Deze extensie krijgt 4,5/5 sterren en de laatste update is geweest op 8 mei 2020. Klik hier voor de download.

Safari
 

Safari heeft geen ingebouwde RSS koppeling meer, maar een goed alternatief is Feedly. Een account aanmaken is verplicht, maar gratis. Klik hier voor de website.