Managementplatforms voor cloudoplossingen

donderdag, 14 februari 2019

Bezoek de gratis kennissessie op 7 maart.

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de digitale wereld; werken in de cloud. Tijdens de kennissessie gaan we dieper in op de mogelijke oplossingen die resellers kunnen gebruiken om hun klanten optimaal te helpen.

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de digitale wereld; werken in de cloud. De diensten die hiervoor beschikbaar zijn, zijn over het algemeen geweldig geregeld: ze zijn 24/7 beschikbaar en de infrastructuur van de providers is goed uitgevoerd. Helaas hebben al deze diensten ook bepaalde afhankelijkheden die lokaal  bij de klant zitten. Dit maakt het voor resellers lastig om op afstand snel een oplossing te bieden. Het is daarom belangrijk dat het netwerk van de klant voldoende is ingeregeld op deze diensten op het gebied van beschikbaarheid en performance.

Welke oplossingen kan een reseller bieden?

Tijdens de kennissessie gaan we dieper in op de mogelijke oplossingen die resellers kunnen gebruiken om hun klanten optimaal te helpen. Spreker Eric Lindeman van NETGEAR legt uit welke netwerkgerelateerde oplossingen naadloos aansluiten bij de wens om de cloudoplossingen van klanten te onderhouden en monitoren.

Programma kennissessie

Donderdag 7 maart – CJ2 Datatoren, Van Veenstraat 29, Hoogersmilde*

14.30 uur - ontvangst met koffie en thee

15.00 uur – kennissessie

16.30 uur – afsluiting met een hapje en drankje

* De sessie in Hoogersmilde wordt live uitgezonden via onze pagina op Facebook en later ook  geplaatst op ons YouTube kanaal

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@cj2.nl. Vermeld bij je aanmelding de gewenste dag, je naam en het nummer van je legitimatiebewijs. In verband met de beveiligingseisen van het datacenter vragen we jouw legitimatiebewijs ook te laten zien bij aankomst op het datacenter.

Je ontvangt minimaal 5 dagen voorafgaand aan de kennissessie een bevestiging van je aanmelding. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan Tammeling via 050-57 14 240 of info@cj2.nl.