Project Antratek: De transformatie van een webshop

donderdag, 16 mei 2019

Antratek is al ruim 25 jaar distributeur van o.a. innovatieve fabrikanten op het gebied van embedded elektronica. Al hun diensten worden volledig online verkocht via een webwinkel. In 2012 is eigenaar Vincent Veenstra overgestapt naar een Magento Webshop en terechtgekomen bij CJ2 voor de hosting van deze webshop. Eerst verzorgde CJ2 shared hosting, maar later stapte Antratek over naar een dedicated server en inmiddels beheert CJ2 ook de mailtoepassing van Antratek. Vincent is zeer tevreden over CJ2, en is dan ook erg blij met hun ondersteuning tijdens een groot project wat de komende maanden plaatsvindt.

De overstap naar Magento 2.0

Momenteel draait de webshop van Antratek nog op Magento 1.9. Met de komst van Magento 2.0 werd al snel duidelijk dat de hele website van Antratek opnieuw gebouwd moet worden: een flinke klus. Daarom is de hulp ingeschakeld van een gespecialiseerde partij: NewGen. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe site, zodat eind dit jaar de webshop volledig up-to-date kan draaien.

We houden je op de hoogte

Nieuwsgierig hoe dit proces verder verloopt? We houden je graag op de hoogte. Regelmatig kun je hier een update vinden. Hou ons dus goed in de gaten via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn of natuurlijk onze website!