COVID-19 maatregelen

vrijdag, 13 maart 2020

Naar aanleiding van de voorgestelde preventieve maatregelen door de overheid en het RIVM, nemen we de volgende aanvullende maatregelen. Voor ons als bedrijf is het ontzettend belangrijk dat we voor onze klanten, onder alle omstandigheden, de dienstverlening voort kunnen zetten.

18 maart 2020

Gratis Remote Support
De overheid vraagt aan de Nederlandse samenleving om zoveel mogelijk thuis te werken en zoveel mogelijk thuis te blijven. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hier gehoor aan geven. Daarom bieden we gratis remote-hands support aan voor alle klanten die ICT apparatuur heeft ondergebracht in één van onze datacenterlocaties. Heb je een server waarop een reboot nodig is of moeten er disks vervangen worden in een machine neem dan contact met ons op! We doen dit graag voor je. 

Geen extra traffic kosten
Tevens zullen we tot nader bericht geen extra traffic in rekening brengen bij al onze klanten. Doordat er meer mensen thuis werken en in het algemeen omdat meer mensen thuis zitten zien we een stijging in data-verkeer op ons netwerk. We monitoren dit continue en schalen op waar nodig. Tot op heden is opschalen niet nodig geweest en hebben we nog voldoende capaciteit beschikbaar.

13 maart 2020

Onze continuïteit is geborgd, doordat een deel van onze medewerkers thuis werkt en een deel van onze medewerkers aanwezig blijft op kantoor. Op deze manier zijn alle afdelingen bereikbaar via e-mail en via 050-5714240. Deze situatie zetten we voort tot een nader te bepalen datum.

Daarnaast hebben de datacenters aanvullende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de datacenters beschikbaar/toegankelijk blijven tijdens een eventuele besmetting van een bezoeker en/of medewerker.

We vragen daarom ook aan elke klant met een pas van het datacenter, om aandacht te hebben voor de aanvullende maatregelen van de bezochte locatie.

Als laatste hopen we dat iedereen in goede gezondheid verkeert en dit zo blijft. Mocht je toch vragen hebben naar aanleiding van deze e-mail, dan staan we je graag te woord.

Je kunt ons bellen op 050-5714240 of een e-mail sturen naar info@cj2.nl.

Team CJ2