CJ2 sponsort Footvolley Tournament 2019

donderdag, 10 januari 2019

Via Arnoud Postma kwamen we in contact met de organisatie van het jaarlijkse International Footvolley Tournament Groningen (IFTG). We hebben besloten dit mooie toernooi te sponsoren.

Uit heel Europa

De footvolley-sport in ontstaan in Brazilië en heeft zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Het toernooi trekt spelers uit heel Europa, zoals Italië , Spanje en Griekenland. Zelfs Brazilië was van de partij. Nederland was met vijf teams vertegenwoordigd, waaronder twee teams uit Groningen met Erik Drenth en Kaspar Schlebusch en een team met Ben Sparenburg en Marcel Birza

Het toernooi

Op 4 en 5 januari 2019 vond alweer het tiende International Footvolley Tournament plaats bij Binn'npret in Groningen. Het is het grootste indoor footvolleytoernooi van Europa met deelname van maar liefst 40 dames- en herenteams. Namens CJ2 heeft Jan het toernooi bezocht en genoten van de spannende wedstrijden en de goede organisatie. Op de foto zie je Jan samen met het Israëlisch herenteam.

De uitslagen

De Nederlandse teams hebben goed gepresteerd tijdens het toernooi:

Uitslag mannen:

  1. Brazilië
  2. Internationaal
  3. Nederland 2

Uitslag vrouwen:

  1. Nederland
  2. Duitsland
  3. Internationaal

Media aandacht

Ook de media had aandacht voor dit bijzondere evenement. Onder andere Piet Paulusma kwam langs voor de dagelijkse weerberichtgeving, RTV Noord maakte een leuk nieuwsartikel en OOG TV was van de partij. Klik op de linkjes voor alle verslaggeving.

Ook sponsoren?

Ben je enthousiast geworden en wil je met je bedrijf ook dit mooie, sportieve toernooi sponsoren? Stuur dan een bericht naar Arnoud via arnoud@iftg.nl