CJ2 krijgt versterking

Gepubliceerd op vrijdag, 05 maart 2021

CJ2 heeft veel ambities om de dienstverlening nog beter te maken. Daarom hebben we 4 stagiaires aangenomen: Bram, Jetske, Bernd en Ruben! Ze volgen verschillende opleidingen, waardoor we op alle fronten en een nieuwe speler hebben. We zijn erg benieuwd hoe deze 4 toppers zich gaan ontwikkelen. Wat ze allemaal gaan doen? Ze vertellen je het zelf!

Gedetailleerd onderzoek

Hallo ik ben Bram Eijkelkamp. Op dit moment doe ik de opleiding HR aan de Hanzehogeschool en zit ik in het laatste jaar. Bij CJ2 ga ik een afstudeeronderzoek doen naar het optimaliseren van de structuur en processen op de werkvloer. Met het onderzoek ga ik erg op de details in, door veel met medewerkers te praten. Zo kan ik een gericht advies geven. Ik ben via-via bij CJ2 terechtgekomen en was al snel geïnteresseerd. Helemaal omdat ik wel van een uitdaging hou, om mijn vaardigheden te versterken. Het team sprak mij gelijk aan, door de gezelligheid en persoonlijkheid.

Alles over marketing en communicatie

Aangenaam ik ben Jetske Veenstra. Ik zit in mijn 3de jaar van International Creative Business Developer op Cibap. CJ2 trok mijn interesse door het persoonlijke contact en de uitdagende stageopdrachten. Daarnaast is het team ook erg gezellig. Tijdens mijn stage ga ik aan de slag met allround marketing en communicatie. Ik hoop tijdens deze periode mijn kennis aan te scherpen en goed werk te kunnen leveren.

Ondersteuning op support en engineering

Hallo ik ben Bernd Holtkamp. Ik zit in mijn 3de jaar van de studie ICT-beheerder op het Alfa College. Tijdens mijn stage bij CJ2 zal ik bezig zijn met verschillende zaken in de ICT, zoals support, zaalbeheer op het datacenter en monitoring op kantoor. CJ2 heeft tot op de dag van vandaag een leuke en gezellige sfeer. Ik hoop in de aankomende tijd mijn kennis te ontwikkelen en aan te scherpen.

DDoS protectie

Aangenaam, ik ben Ruben Bonga! Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding netwerk security engineer, op de Hanzehogeschool. Bij CJ2 heb ik een leuke stageopdracht gekregen en ik mag ook nog met een goed draaiend, gezellig en meedenkend team werken. Tijdens mijn stageperiode ga ik helpen met een systeem implementeren, dat automatisch een DDoS aanval kan detecteren en mitigeren.