CJ2 kiest voor groen rijden

Gepubliceerd op dinsdag, 19 maart 2019

Deze maand voegt CJ2 een nieuwe auto toe aan het wagenpark: een Hyundai IONIQ Electric. Naast de Nissan Leaf Zero Edition, maakt CJ2 een bewuste keuze om elektrisch te gaan rijden en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.

Efficiënt bereikbaar

De vrolijk CJ2 gekleurde Nissan Leaf, van onze salesmanager Jan Tammeling, rijdt ongeveer 270 kilometer op een volle batterij. Waarbij opladen heel gemakkelijk wordt gemaakt door een laadpaal te plaatsen bij ons op het werk en op de thuislocatie. De gekozen IONIQ rijdt volledig elektrisch en heeft een batterij waar ongeveer 280 kilometer mee gereden kan worden. Dit betekent: geen uitstoot en meer dan voldoende power om onze klanten te bereiken.

Rijden we straks bij jouw bedrijf voor?

CJ2 is uitgegroeid tot één van de grootste zakelijke hostingproviders van het noorden. Vanuit onze drie datacenters bieden we diverse diensten aan zoals managed hosting en netwerkdiensten.

Wil je weten wat CJ2 voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze sales afdeling door te bellen naar 050-5714240 of een email te sturen naar info@cj2.nl. Dan rijden wij straks misschien wel bij jou voor met onze elektrisch aangedreven bolide. Ben je in Groningen en moet je even snel 'opladen'? Kom dan bij ons een kopje koffie drinken voor jezelf en parkeer je auto aan onze laadpaal!