CJ2 behaalt opnieuw certificering voor ISO27001 en NEN7510

Gepubliceerd op donderdag, 11 juni 2020

In deze crisistijd, maakt de digitalisering bij veel organisaties enorme sprongen. Maar is de beveiliging van de gevoelige data en ICT-systemen net zo hard meegegroeid? Is jouw hosting omgeving wel voldoende beschermd tegen een eventuele DDoS, een ransomware aanval of een virus?

Her-certificering

Bij CJ2 vinden we het belangrijk om onze klanten een veilig en geborgen gevoel te geven, met het oog op hoe we informatie beveiligen. De audit, afgenomen door DigiTrust, is goed verlopen. Door een goed werkend informatiebeveiligingssysteem hebben we onze beveiligingsmaatregelen kunnen perfectioneren en voldoen we ruimschoots aan de gestelde eisen in ISO27001. Daarnaast is er gekozen om de NEN7510 certificering te behalen. Met het behalen van dit certificaat kunnen we zorginstellingen en dienstverleners aan de zorg die persoonlijke gezondheidsinformatie verwerken, een betrouwbare en solide hostingomgeving aanbieden.

NEN7510 beveiliging

Zoals we hebben kunnen lezen in het nieuws de laatste maanden is er in de zorg ontzettend hard gedigitaliseerd om alle patiënten van dienst te kunnen blijven zijn. Niet alleen met videobellen, maar ook met uitwisselen van gevoelige data tussen verschillende systemen. Zonder voldoende maatregelen te nemen is de kans op een datalek groot. Het vergt een ijzersterke ICT-infrastructuur met de maximale beveiliging.

We hebben er hard aan gewerkt om onze systemen extra te beveiligen. We kunnen je nu nog beter van dienst zijn, wanneer je als organisatie persoonlijke gezondheidsinformatie verwerkt. Denk hierbij aan; encrypted back-ups met 14 dagen retentie en uitgebreide logging faciliteiten om gebruikersfouten snel op te sporen. Jouw hosting omgeving draait op ons snelle Hyper-V cluster, met een 99.8% uptime garantie en 24/7 support door kundige systeem engineers.

In een verwerkersovereenkomst worden er duidelijke afspraken vastgelegd. Zo komen er geen verwarrende zaken over de privacy en verwerking van deze persoonlijke gezondheidsinformatie. Alle medewerkers bij CJ2 die met gevoelige data in aanraking kunnen komen, zijn uitgebreid gescreend, hebben een awareness training gevolgd en hebben allemaal een goedgekeurde Verklaring Omtrent Gedrag. Op deze manier borgen we de integriteit en vertrouwelijkheid van jouw data.

Passend advies

Voor veel organisaties die met persoonlijke gezondheidsinformatie te maken hebben is de beveiliging van deze data een uitdagende kwestie. Wil je graag meer weten wat CJ2 voor jouw bedrijf kan betekenen in het kader van informatiebeveiliging of over ISO27001 / NEN7510? Neem dan contact met ons op via 050-5714240 of info@cj2.nl