Business Supporter van WNF

Gepubliceerd op donderdag, 02 juni 2022

Vanaf februari 2022 zijn we officieel Business Supporter van WNF. Lees hieronder meer over wat we doen om klimaatverandering tegen te gaan!

Bescherm en herstel natuur wereldwijd

Mensen zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur. Sterker nog, we zijn natuur. Zonder die prachtige dieren en planten kunnen we niet leven. Alleen met natuur in al haar diversiteit hebben we een gezonde toekomst. Daarom is het belangrijk om natuur te beschermen. CJ2 staat achter de missie van WWF om een wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie leven.

Geef bos terug aan de aarde

CJ2 is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Met behulp van onze steun geeft WWF bos terug aan de aarde. Een bos is meer dan een optelsom van bomen. Een bos is een uitgebalanceerd ecosysteem van bomen, planten en dieren. Ook voor ons als mens is bos van levensbelang. Het geeft ons voedsel, zorgt voor onze  waterhuishouding en is een belangrijke partner in de strijd tegen klimaatverandering. Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Samen met WWF geven we bos terug aan de aarde. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het klimaat en de biodiversiteit.

Ook Business Supporter worden? Bekijk de website van WNF en doe mee!