Crypto miner colocatie

Efficiente koeling en lage energiekosten voor uw crypto miner

Het minen van cryptocurrency's vergt veel energie en degelijke koeling. Om dit goed, veilig en voordelig te kunnen doen kunt u uw mining appartuur bij ons onderbrengen. In speciaal ingerichte racks kunt u voor een vast bedrag per maand apparatuur plaatsen voor het minen van deze crypto-valuta's. 

Voor het minen van crypto-munten wordt veelal gebruik gemaakt van zogenaamde ASIC's. Deze miners hebben 1 taak, en dat is het delven van één bepaalde munt. Dit maakt ze uiterst efficient ten opzichte van het minen met conventionele GPU's.

Heeft u ASIC miners of GPU miners en wilt u deze plaatsen in een datacenter? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Voor de meest voorkomende ASIC miners hebben we hieronder een overzicht van de kosten op een rij gezet:

  Antminer S7 / S9 Antminer D3 Antminer L3
Contractduur 1 maand 3 maand 1 jaar 1 maand 3 maand 1 jaar 1 maand 3 maand 1 jaar
100 Mbit uplink
IPv4 adres 1 1 1 1 1 1 1 1 1
IPv6 adres
APC power outlet
vermogen (incl.) 1350 Watt 1350 Watt 1350 Watt 1200 Watt 1200 Watt 1200 Watt 800 Watt 800 Watt 800 Watt
Setup-fee 0,- 0,- 0,- 0,- 0,- 0,- 0,- 0,- 0,-
Tarief per maand * 175,- 170,- 165,- 165,- 160,- 155,- 120,- 115,- 110,-

* Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Onze datacenters zijn via redundante verbindingen met elkaar en met de wereld verbonden zodat uw mining-apparatuur altijd bereikbaar is. Het netwerk is volledig redundant uitgevoerd en wordt 24 uur per dag gemonitored zodat eventuele verstoringen snel verholpen worden. Bij mining-colocatie betaalt u een vast bedrag per maand all-in, dus inclusief stroomverbruik, koeling, een 100Mbit/s uplink en 1 IPv4 adres. Het tarief wordt vooraf bepaald aan de hand van de apparatuur dat u plaatst, geen verassingen achteraf.

Switched power outlet

Met een APC switched power outlet bedient u de stroomtoevoer naar uw miner via het klantenpaneel. Handig! Zo kunt u op afstand uw miner rebooten.

Felxibele contracttermijnen

Kies uit 3 verschillende contracttermijnen. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang u aan een contract vast wilt zitten en hoeveel risico u daarmee loopt.

Vast bedrag per maand

Minen met een voordelige all-in prijs, geen verassingen achteraf!

Real-time statistieken

Inzicht in uw verkeersstatieken zodat u kunt zien op welke momenten van de dag uw netwerk het meeste verkeer genereert.

Bel of mail vrijblijvend

Klantervaringen

GRID NV kiest voor een twin datacenter oplossing

GRID NV is een grote speler op het gebied van ICT dienstverlening in Oost-Groningen voor (semi-)overheden. Toen ze op zoek moesten naar nieuwe locaties voor hun ICT-infrastructuur, kwamen ze bij CJ2 uit. Wat is de gedachte achter de twinning oplossing van GRID en waarom kiezen ze voor CJ2? We hebben ze het gevraagd!

Lees hier meer..