CJ2 Hosting & Development

Smartphone apps

In Nederland, en in de rest van de wereld, neemt de markt voor smartphones een enorme vlucht. Dagelijks worden duizenden nieuwe "slimme telefoons" aangesloten. Het gebruik van de zogenaamde smartphone apps, applicaties speciaal ontwikkeld voor een smartphone, neemt hiermee ook enorm toe: Reisinformatie, weersvoorspellingen, digitale krant, sociale media, muziek, e-mail zijn maar een paar voorbeelden, de mogelijkheden zijn ongekend.

App ontwikkeling

Smartphone apps kunnen voor verschillende platformen worden ontwikkeld. De meest gebruikte platformen zijn Apple's iOS en Google's Android met beide meer dan, naar schatting, 300 miljoen gebruikers.

Apps worden na ontwikkeling aangeboden aan alle gebruikers via een online systeem, ook bekend als app market of i-tunes store. Via deze dienst kunnen gebruikers een app downloaden en installeren, soms tegen betaling.

Zelf een app uitbrengen?

CJ2 ontwikkelt mobiele applicaties voor zowel Android als iOS (iPhone en iPads). Voor een overzicht van de door CJ2 ontwikkelde apps kunt u klikken op onderstaande links.

android app stores            itunes app stores


Indien u interesse heeft in het laten ontwikkelen van een smartphone app neem dan nu contact op via onze contactformulier en maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Het contactformulier bereikt u via onderstaande link.
Belt u liever? Op onze contactpagina vindt onze contactgegevens.

>Contact

Gideon Festival 2012

android app stores
[ Android | iOS ]

Het Gideon Music Festival is een multicultureel driedaags muziek festival in het Noorden van Nederland, dat de nieuwste en meest innovatieve muziek bij elkaar brengt.

De app toont een timetable voor het 3 dagen durende festival, een plattegrond met alle podia en informatie over alle band's, dj's en andere acts.

CJ2 Customer APP

Klanten van CJ2 kunnen deze app gebruiken om zich aan te melden bij het datacenter. Extra functionaliteit is in ontwikkeling en ook de iOS versie is in de maak...

android app stores