CJ2 Hosting & Development

VPS Hosting

Een trend die zich inmiddels heeft bewezen binnen de hostingwereld. Al sinds de jaren '70 speelt virtualisatie een steeds grotere rol binnen de ICT. Decennia lang was virtualisatie het domein van IBM en bleef het x86-platform ver achter. Rond 2004 kwamen de belangrijkste fabrikanten van het x86-platform, Intel en AMD, met een nieuwe instructieset welke virtualisatie beter mogelijk maakte. De Intel-VT en AMD-V chips zijn uitermate geschikt voor virtualisatie en bieden inmiddels een stabiele omgeving voor virtuele machines.

VPS small

VPS hosting biedt u de vrijheid van een eigen server zonder te hoeven investeren in hardware.

euro 14,95 per maandeuro 14,95 per maandeuro 14,95 per maandeuro 14,95 per maandeuro 14,95 per maandeuro 14,95 per maand euro 14,95 per maand

>VPS bestellen?
• 10 GB schijfruimte • 512 MB RAM
• 50 GByte dataverkeer • 2 ipv4 adressen
• 1 x 1.0 Ghz XEON core • ipv6 op aanvraag
• VMware infrastructure client

VPS Hosting of Virtual Server Hosting

Elke vps hosting-pakket kent bovengenoemde specificaties. Wanneer meer geheugen nodig is of meer schijfruimte kunt u probleemloos upgraden naar de volgende vps hosting-pakketten:

VPS small VPS medium VPS large VPS MDA
Diskspace 10GB 20GB 50GB 50GB
Memory 512MB 1024MB 2048MB 2048MB
Traffic 500GB 500GB 1000GB 1000GB
IPv4 2 2 2 2
IPv6 ja ja ja ja
CPU cores 1 1 1 2
Remote management ja ja ja ja
Operating System naar keuze naar keuze naar keuze CentOS
Control panel nee optie optie DirectAdmin
+ 2uur support
prijs per maand €14,95 €24,95 €44,95 €44,95

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

VPS hosting iets voor u?

Wanneer u niet overtuigd bent of virtualisatie wel geschikt is voor uw toepassing, neem dan contact met ons op en leg uw situatie voor. Wij kunnen u adviseren in de keuze en als u twijfelt kunt u eventueel vrijblijvend een van onze VPS hosting-pakketten uitproberen.

VPS platform

VPS-infra.jpg

Het VPS platform is redundant opgebouwd. Dit betekent dat alle componenten modulair zijn en vervangen kunnen worden zonder dat er stroom afgeschakeld hoeft te worden. De VMware hosts draaien op Dell bladecenters welke middels een FiberChannel switch gekoppeld worden aan een EMC2 CX-500 storage array. Hierboven een schematische weergave van de componenten.

In het kort

dell-blade.jpg

VMware virtualisatie software

VMware is één van de eerste fabrikanten van Virtualisatie-software voor het x86 platform.
vmware
Andere software fabrikanten volgden snel met vergelijkbare functionaliteit zoals Citrix Systems met Xen hypervisor en Microsoft met Hyper-V.

Onze virtualisatie-platform is gebaseerd op virtualisatie-software van VMware en Dell bladecentre in combinatie met EMC FibreChannel storage.

Beheer op afstand

vmware-client.png

VMware Infrastrucure Client

Binnen een VPS kunt u een OS naar keuze installeren en beheren via 'VMware Infrastrucure Client' console. Ook kunt u op afstand gebruik maken van uw lokale floppy, CD-ROM of zelfs een ISO image.

Eenvoudig uw VPS upgraden

Wanneer uw VPS hosting-pakket niet meer toereikend is, te weinig geheugen, processor cores of schijfruimte kunt eenvoudig upgraden naar een uitgebreidere VPS hosting-pakket. Na een reboot is uw VPS ge-upgraded!

Eigen VMware host?

Wilt u zelf een VPS host opzetten om zo uw eigen Virtuele Machines aan te maken? Dan is server colocatie wellicht interessant voor u! Bekijk onze colocatie pagina voor meer informatie. U kunt ook server capaciteit huren als dedicated server.