CJ2 Hosting & Development

Groupware

Groupware software combineert e-mail, agenda en planning functionaliteit in één desktop- of webapplicatie die uitermate geschikt is voor ondernemingen met meerdere werknemers waar delen van kennis of informatie van belang is voor het goed functioneren van de onderneming. Deze zogenaamde collaborative tools bevorderen de prestaties van uw medewerkers.

Horde Groupware Webmail Edition

Horde Groupware Webmail Edition is een gratis enterprise ready, browser-gebaseerde communicatiesuite. Emails lezen, verzenden en kalenderitems beheren en delen, contacten en adressen onderhouden, todo's en notities bijwerken behoren tot de mogelijkheden van dit pakket. Horde webmail edition is een combinatie van de bekende applicaties als IMP, Ingo, Kronolith, Turba, Nag and Mnemo. Raadpleeg voor meer info de Horde Project website.

e-GroupWare

E-Groupware is een softwarepakket geschikt om uw 'netwerk' te onderhouden. Het stelt u in staat om uw contacten te beheren, afspraken inplannen, taken bijhouden.

E-Groupware is een serverapplicatie die u kunt benaderen via een browser op elke pc met internetverbinding, op elk moment, op elke plaats. Ook is het mogelijk om E-Groupware te benaderen via uw favoriete clientsoftware (Kontact, Evolution, Outlook) en ook met uw mobiel of PDA via SyncML. Bekijk de EGroupware website voor meer informatie.

Lotus Notes

Krachtige collaboration software van IBM welke eMail, InstantMessaging en kalenderfunctionaliteit samenbrengt in een Client-Server omgeving met een zeer uitgebreide ontwikkelomgeving. Wanneer u gebruik maakt van deze software kunt u CJ2 inschakelen voor het ontwikkelen van maatwerk toepassingen binnen uw Lotus Notes Domino omgeving. Denk aan een op maat te bouwen CRM applicatie of uw bestaande interne applicatie ontsluiten via het web.