CJ2 Hosting & Development

Front- en backoffice

U heeft een goed idee, een uitgedachte strategie, en bent er klaar voor om uw eigen webwinkel te beginnen maar wilt u toch onderscheiden van de rest? Voor complexe websites met een ingewikkelde dynamische structuur en diepgaande functionaliteit, zoals veilige SSL-betaalmogelijkheden, XML-feeds, gebruikersbeheer en klantenlogins, biedt CJ2 haarfijn maatwerk.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden die we kunnen bieden voor uw bedrijf. Hieronder kunt u lezen over één van onze projecten of bekijk ons portfolio voor een overzicht.

Casus Voetbaltravel

Voor het online reisbureau voetbaltravel.nl ontwikkelde CJ2 een totaalpakket voor het contentmanagement, de webwinkel, en de backoffice. Het biedt de beheerder totale controle over het reisaanbod met de mogelijkheid om voetbalreizen in te richten en te beheren.

Frontoffice

Voetbaltravel.nl is uitgerust met het CJ2-cms-systeem. Dit maakt het websitebeheer aangenaam. Het cms sluit naadloos aan op de backoffice, waardoor er geput kan worden uit een bron van informatie zodat de populairste arrangementen, een wedstrijd van de week en stads- en stadioninformatie op de website kunnen worden gepresenteerd.

Boekingen van arrangementen verlopen via een heldere boekingswizard die speciaal voor Voetbaltravel werd ontwikkeld. In zes duidelijke stappen wordt de klant door de module geleid, waarin op eenvoudige wijze voorkeuren en reisopties gekozen kunnen worden. Uiteindelijk wordt de klant via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de betaalprovider om de betaling te voltooien.

Backoffice

De backoffice bevat alle informatie over de boekingen, compleet met persoonsgegevens, verzekeringen, een orderarchief, etc. De beheersfucnties zijn zeer uitgebreid en bieden de mogelijkheid om alle gegevens tot in detail te beheren en te bewerken.

Via tabbladen kunnen gegevens als klant-, hotel-, en vluchtinformatie worden ingezien en bewerkt. Met al deze informatie zijn medewerkers van het online reisbureau in staat om alle reisbescheiden automatisch te genereren in een overzichtelijk PDF document.

Alle acties worden gelogd waardoor administratieve onjuistheden snel kunnen worden opgespoord. Het systeem kan door meerdere medewerkers worden gebruikt.
Het enige wat ze nog nodig hebben is een computer met een browser en een internetverbinding.

Gegevensbronnen

Het ontwikkelde systeem combineert verschillende XML-gegevensbronnen van uiteenlopende aanbieders voor het automatisch bepalen van arrangementsprijzen en het afhandelen van boekingen. Denk hierbij aan recente vlucht- en hoteltarieven, fluctuerende valutakoersen en beschikbaarheid. Hotels en vluchten worden bij voorkeur automatisch geboekt, maar er is ook de mogelijkheid om handmatige arrangementen in te richten. Tevens zijn tijdelijke kortingsacties en tariefwijzigingen eenvoudig aan te brengen.

In het kort

CJ2 is in staat u een volledige oplossing te bieden zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen onderneming.

Software ontwikkeling

Alle software wordt door onze ervaren programmeurs ontwikkeld getest en in productie genomen. U bent voor hosting niet meer afhankelijk van een derde partij. Bekijk onze expertise voor een overzicht van ons kennisgebied.

Hosting

Afhankelijk van uw behoefte, veiligheidseisen, beschikbaarheid en verwachte bezoekersaantallen kunnen wij alle maten van hosting aanbieden. Van een eenvoudig shared-hosting account tot een volledig redundante cluster met loadbalancing. Bekijk onze hostingpagina voor meer informatie.