CJ2 Hosting & Development

Office Internet

CJ2 kan via de verschillende aanwezige glasvezelringen op elke locatie binnen de stad en de provincie een betrouwbare breedbandverbinding afleveren. U bent dan met een snelheid van 100Mbps en een 1:1 overboeking verbonden met de infrastructuur van CJ2. CJ2, evenals klanten die zich in de CJ2 infrastructuur bevinden, kunnen u hierdoor een breed scala aan diensten bieden zoals internettelefonie (VoIP), offsite backup, streaming media en 100Mb internet.

CNG-map.jpg

VLAN

Als u apparatuur in het DataHotel Groningen heeft ondergebracht, kan er via de glasvezel aansluiting op uw kantoorlocatie een directe, transparante koppeling met deze apparatuur gerealiseerd worden. Deze dienst wordt doorgaands VLAN genoemd (eVPN in KPN termen). U kunt uw serveromgeving benaderen alsof ze nog steeds bij u op kantoor staan, terwijl ze in de comfortabele omgeving van het Datahotel staan. De drempel om uw omgeving out te sourcen wordt dan een stuk lager.

Informatie

Neem voor meer informatie over de breedbanddiensten van CJ2 gerust contact met ons via het contactformulier. Belt u liever? Dan kunt u op onze contactpagina ons telefoonnummer vinden.

Extra diensten bij connectivity

ripe.gif

IP space en AS numbers

CJ2 is RIPE-deelnemer, en kan u daarom voorzien in eigen IP space en AS nummers.

sidn.gif

Domeinnamen

Als deelnemer van Stichting Internet Domein Namen is CJ2 in staat domeinen voor u te registreren.