CJ2 Hosting & Development

IP Transit

Binnen het datacenter TCN Data Hotel Groningen, maar ook binnen Rug Rekenhal, Datacenter Zuidbroek en andere locaties in en rond de stad Groningen kan CJ2 IP transit bieden. Via deze hoogwaardige internetdienst is uw infrastructuur 24/7 bereikbaar met een uptime van minstens 99.9% gegarandeerd, en een capaciteit van 1000mbps, tot wel 10Gigabit. Van overboeking is geen sprake, er is altijd voldoende capaciteit om aan de maximale vraag te voldoen.

BGP of defaultroute

Indien u zelf uw BGP routering wilt doen, en over een eigen AS-nummer en IP space beschikt, kunnen wij transit afleveren in de vorm van een Full BGP feed.

Indien u niet beschikt over een BGP router, of het routeren liever aan ons over laat, krijgt u van ons een blok met IP-nummers met een default-route adres.

Redundantie

In het Data Hotel Groningen en de RuG Rekenhal kunnen wij transit vanaf twee redundante, fysiek van elkaar gescheiden en ontsloten routers leveren. Elk van deze routers beschikt over een zogeheten 'full view' wat betekent dat ze allebei in staat zijn al het verkeer te routeren. Bij uitval van een verbinding of router blijft uw infrastructuur bereikbaar.

In het kort

Voordelen connectivity

• Hoge bandbreedte beschikbaar
• Hoge beschikbaarheid
• 5 datacenters in Nederland
• Leverbaar in de hele provincie Groningen
• Eigen IP space en AS numbers

Extra diensten bij connectivity

ripe.gif

IP space en AS numbers

CJ2 is RIPE-deelnemer, en kan u daarom voorzien in eigen IP space en AS nummers.

sidn.gif

Domeinnamen

Als deelnemer van Stichting Internet Domein Namen is CJ2 in staat domeinen voor u te registreren.